| Ynt: Optiarc DVD RW AD-5170A daha bugun aldım lutfen yardım Alıntı: israrengiz tarafından iletildi.
elimde 5170 ave bir de lg dvd -rw var şu an değil ama bu konuda başka kaynaklardan aldıgım iletileri sana gondereceğim.. sen istersen lg ve nec in yazma surelerini bu arada kıyasla | Arkadaşım sanırım dediğimi anlamadın. Daha açık bir şekilde ifade edecek olursam; 4 adet farklı ned dvd yazıcı modeli kullandım ve hepsinide garantiye yollamamın sebebi bir süre sonra (6 ay, 10 ay, 1 sene) her türlü dvd medyayı sorunsuzca yazabilmesi, bu yazdırdığım dvd lerin tüm dvd okuyan aygıtlarda sorunsuz okunması ama nec dvd yazıcıların marka seçmeksizin önce (-) dvd medyadan başlayarak zaman içerisinde + dvdlerde dahil olmak üzere hiçbir dvd yi okuyamaması, son olarakta cd bile okuyamamasına kadar giden bir süreçten bahsediyorum.  Umarım bu sefer anlatabilmişimdir. Nec dvd yazcıların tecrübem ve araştırmalarım sayesinde piyasadaki en sorunlu marka olduğunu kavramam zor olmadı.
__________________ "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930). |