Alıntı:
ceceli tarafından iletildi.
arkadaşlar telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. ve bir dijital fotoğraf makinasıda almak istiyorum. artı cift hat olduğu için alacağım telefon cift hattı desteklese ideal olur.
sizce bir tek ürün alarak bu saydığım ürünleri tek tek almaktan kurtulurum. 
işte o ürün ne 
ipodmu 
Cep bilgisayarımı 
ne olabilir  
benim düşüncem N95 8 GB ama bununda cift hat desteği yok
düşüncelerinizi bekliyorum.  lütfen ciddi olanlar yazsın çünkü burdaki görüşlere göre alacam ürünü   |
Merak ettiğim şey; hangi hattını ne kadar çok kullanıyorsun? Gün içinde hangi telefonun elinde oluyor ve o telefonu hem iş hemde özel görüşmelerin kullanıyor musun?
Nokia'lar genelde Carl Zeiss mercek kullanıyor. Sony Ericsson'larda Cyber Shot ve Walkman özellikleri var. Samsung'lar ince olmalarıyla öne çıkıyor. Samsung'un çift hatlı bi modeli var ama resim kalitesi nedir bilmiyorum. Benim tavsiyem her zaman Sony Ericsson.
Mesela ben de 2 hat kullanıyorum. Sony Ericsson K850i ve Sony Ericsson P1i olmak üzere 2 telefonum var. Bunlardaki hatlara cevap verebilmek için birde Sony Ericsson HBH-DS980 bluetooth kulaklık aldım. Kulaklık açıldığında aynı anda 2 telefona da bağlanıyor. Hangi telefona çağrı gelirse ona bakıyorum. Tabii bu arada Arayan numara kulaklığın üzerindeki ekranda yazıyor. Tek kötü olay P1i'nin bluetooth özelliğinin geçiş üstünlüğü var. Şöyleki; eğer K850i bağlıysa, konuşuyorsam o esnada P1i'deki hatta çağrı gelirse P1i, kulaklıkla K850i'nin bluetooth bağlantısını kesip kendisine gelen çağrıyı bluetooth kulaklığa bağlıyor.