Konu
Eski 22-07-08, 22:18   #7 (permalink)
cambaz_blood
Member

cambaz_blood Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.07
Nereden: SAMSUN
Ynt: Res sorunu :(

Alıntı:
bulkan tarafından iletildi. Mesajı göster
O şekilde resetlenme hallolur fakat bu sefer de mavi ekranda hata iletileri görülür.
Şimdi bize pc bileşenlerini detaylı olarak yazıp bu sorunun ne zaman ortaya çıktığını, ne kadar zamandır devam ettiğini, donaım değişiklikleri yapıp yapmadığını vs..belirtmelisin.Mavi ekran çıkarsa da o anki resmi alıp buraya aktarırsan sorun hakkında fikir sahibi olmamız daha kolay olur.

Mavi ekran dediğiniz pc kapanırken ki hatadan bahsediyosunuz heralde ( felan felan daki yönerge felna felan daki yönergeye başvurdu Bellek read olamadı Programı sonlandırmak için tamam a basınız felan )

Intel 945GZ chipset sopport rev.266.03 ana kart
intel(R) 4 CPU 3.00Ghz, 0.99 Gb ram
NVİDİA geforce 7100 GS 128 mb ekran kartı

Sorun 2 . kez oluyo İlk oldugunda önemsemedim fakat bugün sabah ilk açtıgımda 2 dakka sonra kendiliğinden res attı İkinci kez açtım 3 dakka sonra res attı 3. kez açtım 5 -6 dakka sonra bidaha attı 4. kez açışımda 40- 50 dakka sonra res attı ve bidaha atmadı . Ciddi bi sorun yoktur insaşşal ama bana sorun avr gibi gözüküyo üst üste bu kadar res atması şüpheli.

Yazılım eklemesi felan yapmadım Gayet rutin kullanıyodum . Bu sabah oldu işte. Buraya resim eklemeyi beceremiyom gözattan pc me baglanma gibi bişi olsa eklerim ama url adresi istiyo ne yazcamı bilmiyorum .

Ekran kartı başlığında başlık açtım bi donanımda sorun isareti var . video denetleyecisi . resle ilgisi varmı bilmiyorum. Donanımın adı intel(R) 82945G Express Chipset family . Ne yaptıysam yükleyemedim bu donanımı . Otomatik yükle derken hata geliyo İmza yok diye. ve windows dewam etmemenizi önerir diyo ve bende kapatıyorum . Dwm etmeyi denediğimde ise İntel(R) graphics media AcceleratorDriver cd si ni takın diyo ve bendede öle bişi olmadıgı için kapatıyorum ...

Yardımlarınızı beklicem...
cambaz_blood çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver