LÜTFEN SUÇLAMA YAPARKEN ARAŞTRALIM
Merhablar arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum ki bir kartı ilk gördüğünde pat diye yavaş diyemezsin bunun bios güncellemesi vardır , sürücülerinin güncellenmesi falan vardır eğer bunlar yapılmadı ise tabii ki bu kart bu işlemlerin tam olarak yapıldığı karta göre yavaştır . Isı konusuna gelince bir kere bu konuda Asus `un diğer üreticilere bile güveni yok ki ısı denetleyici yongayı kendisi yapıp anakartın üstüne çakıyor güzel bir özellik ve bugüne kadar yamuğunu görmedin çünkü kendimin de ayrıyeen bir adet ısı sensörüm var değerler birbirini kesinlike tutyor ikincisi SA6 yı övmüşsü hsdi övdüğün kart sa6r olsa bir demiyeceğim ama sa6 olunca biraz komik oluyor . Nedeni ise çok basit Abir hiç kendini overclock çu diye lanse etmesin nedeni ise kendi yaşadığım deneyim elan vita fan kullananlar bilirler
fanın altında yani tabanda iki tane ayak vardır ve ben aldığım sa6r ye işlemciyi taktıktan sonra ayakları yerine oturmamışım ve bunun sonucunda anakart yüksek ısıları gösteriyor doğal yaklaşık 80 derece ve bir kaçsaniyelik bu olayda işlemci bile zarar görmedi ama anakarttaki devreler yandı evet isteyen gelip deneyebiliraynı yanlış fan takma elimdeki asus ta 2 kere oldu banamısın demedi hiçibir problem yok ve bnuları söyleyen kişi sa6r kullanmış ona para verip mağdur olmuş bir insan yani taraf tutmuyor ve başımdan geçenleri yazıyorum siz kendi kartınızla mutluysanız başkalrının iyi kartlarınıda kötülemeyin lütfe kullanan deneyen insanlar var SONRA BR ÖRNEK DAHA TÜRKİYENİN EN İYİ TEST EDİTÖRLERİNDEN BİRİ OLAN SAYIN NİSO LEVİTASIN BİR TESTTE DEDİĞİ GİBİ AYNI ÇİPE SAHİP EN KALİTELİ KARTLA EN KALİTESİZ ARASINDA PERFORMANS FARKI % 3 - 4`Ü GEÇMEZ
Yanıt:LÜTFEN SUÇLAMA YAPARKEN ARAŞTRALIM
Arkadaşım bende celeron 800 var 100 mhz bus lı 125 ypıyorum aynen 1ghz canavar gibi aynısını senin müthiş asusunla yapınca (en güncel bios ile) agp yi 2x e indiriyo müthiş asus! Ayrıca gördüğümm en kötü bios!Ve tanıdığım (fanatik olmayan) herkes abit e geçiyo!Sen istersen biraz daha düşün!
Yanıt:Abit SA 6 Bırakın DalGayı Bana Göre Bilgisayar Parçası Üreten Firmaları Helel Helel Türk İnsan
Bırakın DalGayı Bana Göre Bilgisayar Parçası Üreten Firmaları Helel Helel Türk İnsanın olarak eleştirmememize Hiç Hakkımız YOooooooKkkkkkk Bir kere biz neyi doğru dürüst üretebiliyoruz ki ; ?! (SAdece Teknoloji Adı Altında) Biz daha Bir En kolay olan Cd Rom' u Bile yapamıyoruz Ha bide Cdrom devride kapanalı 2 yıl oldu.... daha Siz Neyi Eleştirmek hakkı tanıyorsunuz Kendinize
+ Asus Gelince Ona bişey Diğenin Ağzının Burnun yamuturm ona göre Asus dünyanın en hızlı kartlarının üreten firma onun çıkardığı bütün ürünlere saygı duyulması gerek onların sayesinde Bilgisayarı yeniden öğrenmeye çalışıyoruz ben 10 yıldır bilgisayar kullanıyorum ve hale bişeyler öğreniyorum bilgiayardaki bütün kartlar asus damgası içerir Ve Çok Memnumum...