Arkadaşlar.Ben elektro gitar çalıyorum.Bilgisayara giriş yapıp çalabileceğim bir ampflikatör programı varmı.biliyorsanız Söleyin.yani bana procecor lük yapabilecek bişi olması lazım.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Bilgisayar Destekli Müzik forumunda Elektro gitar için ampflikatör programı başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar.Ben elektro gitar çalıyorum.Bilgisayara giriş yapıp çalabileceğim bir ampflikatör programı varmı.biliyorsanız Söleyin.yani bana procecor lük yapabilecek bişi olması lazım....
Arkadaşlar.Ben elektro gitar çalıyorum.Bilgisayara giriş yapıp çalabileceğim bir ampflikatör programı varmı.biliyorsanız Söleyin.yani bana procecor lük yapabilecek bişi olması lazım.
Native Instruments Guitar Rig2
üstüne program görmedim henüz.. çok başarılı... Amplifikaör simülasyonu dahil bir çok özellik mevcut...
http://www.nativeinstruments.de/inde...=guitarrig2_us
bu programa benzer free programlar var mı...?![]()
Screams Of The Other World...
Guitar rig 2 gerçekten mükemmel ötesi bir programdır. Efektler ve amp. modelleri çok sağlam ve gerçekçidir. Sağlam bir ses düzeninde konsere çıkmadığınız sürece profesyonel bir sistemle arasındaki farkı ayırt edemezsiniz. Bütün bunların dijital olduğuna inanmak mümkün değil.
AMD Athlon64 X2 4400, Biostar TA690G, OCZ 2GB Dual Reaper HPC Ed., MSI NX8800GT T2D512E OC, Western Digital 250GB Sata, Thermaltake WingRS 101 Kasa, Thermaltake 400W ATX V2.2 PSU, Philips MMS460 5+1, Samsung 940BW
hiç aramadım ama performans vereceğini de sanmıyorum free yazılımların..Speedy_Metallic tarafından iletildi.
yahu bende elektro da var bass da bunu bass için olanuı vaarmi yoksa bass da da kullana biliyozmu acaba
ya ben muzik programi nerden bulabilirim, bedava?
sey aga cok saol sımdıden elektro gitar için program arıom yardım edersen cok sevinirim ismim enes