Arkadaslar ben elektro gitar almayı dusunuorm sizce ne alayım nasıl bir sey alayım ayrıca bu gitar amfisiz nasıl ses cıkarır cıkarırmı vs. vs.???
Birda bu pedal distortion felan nedir baslayacagımda gitara
Yardımlarızı bekliyorum acil yanlız
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Bilgisayar Destekli Müzik forumunda Elektro Gitar Yardım başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaslar ben elektro gitar almayı dusunuorm sizce ne alayım nasıl bir sey alayım ayrıca bu gitar amfisiz nasıl ses cıkarır ...
Arkadaslar ben elektro gitar almayı dusunuorm sizce ne alayım nasıl bir sey alayım ayrıca bu gitar amfisiz nasıl ses cıkarır cıkarırmı vs. vs.???
Birda bu pedal distortion felan nedir baslayacagımda gitara
Yardımlarızı bekliyorum acil yanlız
Hadi beyler ayıp ama yha yardım ediiiinn![]()
Konu yanlış yerde ve forum olarakta sorununuza çözümü burada zor bulursunuz gibime geliyor.
Bildiğim kadarıyla anfisiz, klasik gitar sesinden farklı bir ses alamazsınız. Gitar olarakta ne kadar bütçeniz olduğu önemli ama dediğim gibi buradan pek bilgi alamazsınız.
saol kanki
Amfin olmadan, sadece kendin duyarsın, çalışabilirsin.
Ne tür müzik yapmak istiyorsun ?
Ama nickinden anladığım kadarıyla sana kendi kullandığım Cort X2 gitarı tavsiye edebilirim.
Giriş sınıfı bir gitardan oldukça üstündür.. Distortion tonları gayet iyidir.
Pedal efekt vermek için kullanılır. Çeşitli pedallar vardır, Distortion, Wah gibi.
Çoğu amfide kendinden distortion vardır, fakat sahne performanslarında falan, 1 sn distortion açıp gelicem diyemezsin, direk pedala basar, distortion sesini alırsın![]()
Anti AVEA!