slm arkadaşlar lütfen ya çok rica ediyorum geçen yazdım hiçbir arkadaş cevap vermedi bu konuda yardımcı olmadı müzik yapmak için bir program istiyorum söz yazıyorum bunları müziğe dökmek istiyorum yardımlarınızı be kliyorum
![]()
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Bilgisayar Destekli Müzik forumunda müzik programı başlıklı konu tartışılıyor; slm arkadaşlar lütfen ya çok rica ediyorum geçen yazdım hiçbir arkadaş cevap vermedi bu konuda yardımcı olmadı müzik yapmak için ...
slm arkadaşlar lütfen ya çok rica ediyorum geçen yazdım hiçbir arkadaş cevap vermedi bu konuda yardımcı olmadı müzik yapmak için bir program istiyorum söz yazıyorum bunları müziğe dökmek istiyorum yardımlarınızı be kliyorum
![]()
Dostum tam olarak ne yapmak istediğini bilmiyorum ama bu linkte aradığını bulabilrsin.
http://www.inndir.com/ara.php?ara=remix
Copyright © equnix
Önce ne yapmak istediğini yazarsan yani;
Ne tür müzik yapacaksın? Bir enstruman kullanabiliyormusun? Elinde müzik yapmak için hangi araç gereçler var?
Söz yazmak yanında beste yapmakta önemli!! Yapıcağın parçanın miksini düzenlemesini nasıl yapacaksın?
İnanki program önermek çok kolay zaten belli başlı 3-4 program var. Ayrıca o programı kullanmayı öğrenmende gerekecek ki yaratıcılığınıda kullanabilesin.
Selam ahali,techno ejay programında synti sesleri legatolu çalamıyom,bunun için bi master keybord mu lazım yoksa kolayca halledebileceğim bir yol var mı..ayrıca nası buluyosunuz bu programı sizce profosyonel bi program mı veeeee bu program yanında bana yardımcı olabilecek hangi extra programları kullanırsam seslerden tam verim alabilerem hee????????![]()
bertan-e@hotmail.com bana burdan ulaşın fikir paylaşın..![]()
cubase sx kullanabilrsin.. ya da daha basit bişey istersen reason...