Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Bilgisayar Destekli Müzik »

Yardım lütfen..Convert .Sng to .Mid files

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Bilgisayar Destekli Müzik forumu altında Yardım lütfen..Convert .Sng to .Mid files başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu ".sng uzantılı dosyaları .mid uzantılı dosyaya dönüştürebileceğim bir program var mı?veya nasıl yapabilirim,yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 28-08-08, 18:11   #1 (permalink)
simlices
New Member

Katılım tarihi: 28.08.08
Nereden: izmir
Yardım lütfen..Convert .Sng to .Mid files

.sng uzantılı dosyaları .mid uzantılı dosyaya dönüştürebileceğim bir program var mı?veya nasıl yapabilirim,yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
simlices çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-09-08, 12:34   #2 (permalink)
Konficyus
New Member

Katılım tarihi: 01.06.05
Ynt: Yardım lütfen..Convert .Sng to .Mid files

@simlices
Aşağıdaki linkten dosyayı indir. Zip dosyasının içinde 4 ayrı zip dosyası bulacaksınb bunların işçerisinden çıkan dosyaları ayrı ayrı numaralayarak sırasıyla disketlere kopyala ve programı bilgisayarına kur.

Bu program DOs programı kurduktan sonra .sng .mid dosyalarına konvert edebilirsin
ftp://ftp.voyetra.com/pub/voy/seqplus/seq_gold.zip

Kolay gelsin
Konficyus çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
files

Konu araçları

Yardım lütfen..Convert .Sng to .Mid files ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
arkadaşlar acil yardım lütfen hıs ati redion x1650pro ıceQ yardım yardım lütfen SÜHA Ekran Kartları 0 02-01-08 22:46
yardım video convert panayot Genel 5 29-11-05 13:22
Convert help Driver Genel 2 16-04-05 21:41
CONVERT cumper Nokia 4 14-09-04 22:04
Convert files to DVD, VCD, SVCD, MPEG-1, and MPEG-2 safakhan Genel(OS) 2 30-03-04 12:15

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:52.