Arkadaşlar Lütfen Yardim Edin Eşime çok Mahcup Oluyorum...
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Arkadaşlar Lütfen Yardim Edin Eşime çok Mahcup Oluyorum... başlıklı konu tartışılıyor; ...herkeze öncelikle merhaba benim kaç günlerdir çözemediğim bir sorunum var sizlere ayrıntısıyla anlatacağım herkezin yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar ben ...
Arkadaşlar Lütfen Yardim Edin Eşime çok Mahcup Oluyorum...
...herkeze öncelikle merhaba benim kaç günlerdir çözemediğim bir sorunum var sizlere ayrıntısıyla anlatacağım herkezin yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar ben eşim için lostun son sezon bölümlerini indirdim altyazısınıda hallettim ve onları dvdye yazdırıp evimdeki dvd playerda oturup beraber güzelce seyretmek istedik ancak burada benim beceriksizliğim devreye girdi çünkü daha önceki bölümlerini arkadaşlarından hazır gelmişti bende ona yeni bölümleri benim yapacağıma söz verdim ama olmuyor..size şimdi sorunumu anlatayım...
şimdi ben dvd+r olan philipsin boş dvd lerinden aldım internetten de burn4free adında (ki bu kaçıncı indirdiğim program hatırlayamıyorum bile)programda yazdırmaya çalışıyorum şimdi 1.bölümü indirdim 2. bölüm geldiğinde ise devamına nasıl yazdıracağımı bilemiyorum olmuyor kaçtane boş dvd harcadığımın hatti hesabı yok bir seferde diyelimki 3 bölümü yazdırabiliyorum ancak teker teker yazdıramıyorum denemeler yapıyorum bazen dvdrom benim en son yazdırdığımı okuyor ancak dvdplayerim ise bir öncekini okuyor nasıl oluyor anlayamıyorum tek istediğim boş bir dvd+r de eşim için her hafta aynı dvdye bölüm1-2 ve 3 diye ayrı ayrı bölümleri yazdırabilmek eğer bunu başarabilirsem şarkılarımıda dvdye yazdırıp pc de fazla yer kaplamasını istemiyorum arkadaşlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var lütfen....
Ynt: Arkadaşlar Lütfen Yardim Edin Eşime çok Mahcup Oluyorum...
BLACKandWHITE tarafından iletildi.
Nero ile multisesion yazmaya başlamanız gerekecektir. DVD+r takınca kalan kısmı size söylecek ve kalan yere yazmaya başlayacaktır. 1
//img122.imageshack.us/img122/7131/nero1na4.gif[/IMG][/URL]
...peki sayın Black and White bu nerolar 15 gün süreli sonra hangi programı kulanmamı tavsiye edersiniz yada bu nero yu nasıl uzun süreli kullanabilirim...çok teşekkür ederim cevabınız için....saygılar..
...arkadaşlar öncelikle tüm cevaplayan ve direk yardımcı olan sayın Black and White arakadaşa teşekkürler tekrar...size son durumu anlatayım benim dvd playerda sorun olduğunu düşünmüştük ancak ben sonra dvd yi alıp alışveriş merkezindeki son sistem dvd playerlarada koydum okumadı ancak sonra işi çözdüm bir de dvd rw lerde deneyim dedim 1 adet numune boş dvd rw aldım ve onlarda istediğim gibi teker teker bölümleri yazdığımda dvd playerim okuyabiliyor demekki sorun teknolojiyi yanlış uygulamaya çalışmamdanmış ama bu sayede bir şey daha öğrendim....
dvd -divx playerlar sonradan yazdırılan dataları görmez ya 12 bölüm bitince yazdıracaksın yada ben hemen tvde izlemek istiyorum diyorsan dvd veya cd rw ye yazdırıp izleyip silip tekrar yazdırıp izlersin 12 bölüm bitincede arşivlemek için dvd-r ye bi seferde yazdırıp hepsini izleyebilirsin
konuyu açtığın zaman görseydim fazla uğraşmadan hallederdin ama şimdi gördüm her seferinde böyle yaparsınız