hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

divx cd sine autorun yapılırmı?

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Divx/DVD forumu altında divx cd sine autorun yapılırmı? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Selam arkadaşlar oluşturduğum divx fiilmleri cd ye nero ile data olarak yazıyorum.bu doğru bir şeymi yani cd ye kendi playeri ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Divx/DVD

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 26-09-02, 05:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
mr.oz
Rookie Member

Katılım tarihi: 04.07.02
divx cd sine autorun yapılırmı?

Selam arkadaşlar oluşturduğum divx fiilmleri cd ye nero ile data olarak yazıyorum.bu doğru bir şeymi yani cd ye kendi playeri ile açılması için bir program yüklenebilirmi divx codec yüklü olmayan bir bilgisayarda izlenebilmesi için cd ye nasıl kayıt yaptırmak lazım örneğin bir mp3 cd si alıp cd roma taktığımızda kendiliğinden açılıp çalmaya başlıyorya işte bu filmleride o şekilde yapabilirmiyiz
teşekkürler
Eski 26-09-02, 18:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
mr.oz
Rookie Member

ee hadi kimse de bir yorum yokmu özellikle vortex , athlon yorumlarınızı bekliyorum
mr.oz çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-02, 20:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
CeM
Sensei
Bilgisayarım

CeM Avatar

Katılım tarihi: 08.09.00
Merhaba,

İstediğiniz olay tabiki mümkün,hatta bu iş için onlarca prg. mevcut.Fakat ihtiyacım olmadığından dolayı hiç birini denemiş değilim.Deneyen arkadaşlardan cevap alana kadar ben size bu prg. leri bulabileceğiniz link vereyim, bir göz atın.Tavsiyelere göre kararınızı verirsiniz.

http://www.divx-digest.com/software/...html#launchers

Görüşmek üzere...
Eski 30-09-02, 03:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
mr.oz
Rookie Member

cevabın için teşekkürler cem o siteden "divx launcher" adlı bir program indirdim fakat ingilizcem yeterli gelmedi çözemedim olayı neyse en azından yapılabilirliğini öğrenmiş oldum teşekkürler zamanla herhalde çözerim
mr.oz çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-02, 05:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
ThE_BoSS
Rookie Member

ThE_BoSS Avatar

Katılım tarihi: 13.10.02
walla sana kendı uyarladıgım autorun sıstemı ıle calısan ve sıstemıne dıvx mıcro dvd gıbı programları yukleyıp tek tusla calıstıran program yamasını yollamak ısterdım ama gercekten buyuk. Ama benım yaptıgıma benzerlerı nı arkadasın aldıgı bır kac divx filmin degordum.
O yuzden carsıdan fılm alıp denemeye deger ...

Bookmarks
Konu araçları

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:54.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999