Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda DivX için KABLOSUZ SES VE GÖRÜNTÜ CIHAZLARI başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar merhaba,
Bir süredir KABLOSUZ SES VE GÖRÜNTÜ CIHAZLARI ile ilgili bir araştırma yapıyorum. Amacım bilgisayarımdaki bir görüntüyü başka bir ...
Bir süredir KABLOSUZ SES VE GÖRÜNTÜ CIHAZLARI ile ilgili bir araştırma yapıyorum. Amacım bilgisayarımdaki bir görüntüyü başka bir odadaki TV ye aktarmak. Daha çok DivX izlemek için kullanacağım.Aslında divX player almak belki daha pratik yöntem gibi gözüküyor ama altyazı fontları için renk ve büyüklük ayarlarının opsiyonel olabildiği bir DivX player henüz görmedim. Bu yüzden Bsplayer yazılımı ile bilgisayarda DivX izlemeyi tercih etmek durumundayım. İnternetten yaptığım araştırmalarda görüntüyü Tv ye aktarma aşamasında hali hazırdaki kablo kalabalığından kurtulmak için kablosuz ses ve görüntü iletebilen cihazlar buldum.
Fakat aşağıda yazdığım aparatlardan hiçbirisini test etme olanağım olmadı. Bu aparatları kullanan arkadaslar varsa veya bu konuda bilgisi olan ardaslar varsa hangi aparatı seçmem konusunda görüşlerini benimler ğpaylaşabilirler mi acaba ?