Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Divx/DVD »

dıvx kopyalama

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Divx/DVD forumu altında dıvx kopyalama başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar dıvx kopyalarken cd yazıcımda bazı dıvx leri kopya edemiyor cd yi taktığımda hiç bir şey açmıyor windows media player ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 16-09-02, 02:37   #1 (permalink)
tegabion
Member

Katılım tarihi: 24.07.02
dıvx kopyalama

arkadaşlar dıvx kopyalarken cd yazıcımda bazı dıvx leri kopya edemiyor cd yi taktığımda hiç bir şey açmıyor windows media player ile oynatmak istediğimde vids div3 açıcısı bulunamadı mesajı veriyor micro dvd player zaten hiç bir mesaj vermeden sistemi kilitliyor bu divx leri kopya etmeye çalışırken önce hdd ye alıyorum cd içerisinde thumbs dosyası olmamasına rağmen böyle bir dosya oluşturuyor bununla bir ilgisi olabilirmi bu oluşturduğu thumbs dosyası ne işe yarıyor copy etmeden önce bu dosyayı sileyimmi , herkese selemlar
tegabion çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-09-02, 05:19   #2 (permalink)
AthlonXP
¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯

AthlonXP Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.11.01
Nereden: Bacardi
thumbs dosyasi windowsxp nin thumbnails goruntuleme sekli kullanilirsa dosyalarin ufak birer gorunutusunu sakladigi bir dosyadir. divx codecleri cogu zaman bu karmasaya sebep olabiliyor. ayni meseleler bende de var. player olarak vidomi kullaniyorum altindan kalkabiliyor.
Eger vaktiniz olursa Virtualdub ile tum divxlerinizi divx5e cevirip saklamanizi tavsiye edebilirim, boylece farkli codecler gerekmez ilerde sisteminizi bastan kurunca...
HP-ZT3320EA :: Dothan 1.5 GHz :: 512MB Nanya ddr333 :: WinXP Home Edition
...daha bi suru var hangisini yaziim...[/FONT]
AthlonXP çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-09-02, 07:26   #3 (permalink)
vortex
V.I.Member

vortex Avatar

Katılım tarihi: 21.09.00
Nereden: Eskişehir
yine aynı şeyi söyleyecem gibi. ffdshow
vortex çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-09-02, 19:42   #4 (permalink)
firehand
Member

firehand Avatar

Katılım tarihi: 06.07.02
bu ffdshow ne işe yarıyo bi de onu şeyetseniz şuraya..
firehand çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-02, 06:33   #5 (permalink)
ThE_BoSS
Rookie Member

ThE_BoSS Avatar

Katılım tarihi: 13.10.02
windows xp kullanıyorum.
Cd lerımı genelde cd den cd ye kopyalamak daha avantajlı cunku 40 gb lık bır arsıvı hdd tutamam zaten hdd okadar..

bu arada bendede o tumbians mıdır ne haltsa onlardan oldu ama bır kac tane cd o sekılde hdd den kopyaladım . Bir sorun olmadı ama sende nıye ole bır sorun yarattı anlayamadım acıkcası..
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 08:16.