Anasayfa |  hABERLER |  fORUM |  bLOGS |  gALERi |  Videos |  Üye Ol | 
Etiketler |  gRUPLAR |  iNDiR |  oYUN | 
İsim
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA fORUM > Audio/Video/Grafik Tasarım > Divx/DVD »

Film liste ve puan sitesi!

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Divx/DVD forumu altında Film liste ve puan sitesi! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " Yeni keşfettiğim imdb benzeri olan bir site olup bana imdb'den daha kullanışlı geldi. Filmlere puan verip diğer kullanıcıların puanlarını görebiliyorsunuz. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 29-09-08, 15:12   #1
V.I.Member

FAUST Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.06.04
Nereden: Karagümrük
Film liste ve puan sitesi!

Yeni keşfettiğim imdb benzeri olan bir site olup bana imdb'den daha kullanışlı geldi. Filmlere puan verip diğer kullanıcıların puanlarını görebiliyorsunuz. Arkadaş listesi oluşturup arkadaşlarınızın filmlerini görebiliyorsunuz. Arşiv yapan arkadaşların film listelerini tutabileceği bir alternatif... Kullanan varsa eklesin, ordaki kullanı adımda FAUST

Criticker - Movie Recommendations and Community
FAUST çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-09-08, 15:23   #2
c3m
Silver Member

c3m Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.12.05
Nereden: Şişenin dibinde olabiliii...
Ynt: Film liste ve puan sitesi!

Bi an dejavu oldum sanki konu hakkında Bende yeni keşfettim gayet güzel bir site olmuş
Alıntı yaparak cevap ver

Bu konuyu şu anda sizinle birlikte toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Film liste ve puan sitesi! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
FX5900XT 2k1 25663 Puan - 2k3 8217 Puan TuzsuzDELiBEKiR Overclocking 16 11-10-04 11:50

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +4. Saat : 01:56.