Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Divx/DVD forumu altında Film liste ve puan sitesi! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " Yeni keşfettiğim imdb benzeri olan bir site olup bana imdb'den daha kullanışlı geldi. Filmlere puan verip diğer kullanıcıların puanlarını görebiliyorsunuz. ..." şeklinde özetlenebilir....
Optik: Philips Ligtscrible DvdRW~Asus Sata Ligtscrible DvdRW
Ses Kartı: Creative X-FI Titanium
Monitör: 22" Samsung SyncMaster 2233BW Lcd
PSU: Cooler Master 550W
Kasa: CM Stacker 810
İşletim Sistemi: Microsoft Windows Vista Ultimate
Cep Telefonu: Sony Ericsson W810i
ADSL Modem: Draytek Vigor 2500-V
Ekstra: Logitech Driving Force PRO / Logitech G-15 / Logitech G-5 /Logitech X-540/PS2/PS3
Katılım tarihi: 12.06.04
Nereden: Karagümrük
Film liste ve puan sitesi!
Yeni keşfettiğim imdb benzeri olan bir site olup bana imdb'den daha kullanışlı geldi. Filmlere puan verip diğer kullanıcıların puanlarını görebiliyorsunuz. Arkadaş listesi oluşturup arkadaşlarınızın filmlerini görebiliyorsunuz. Arşiv yapan arkadaşların film listelerini tutabileceği bir alternatif... Kullanan varsa eklesin, ordaki kullanı adımda FAUST