Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' başlıklı konu tartışılıyor; PoWeRLoGY tarafından iletildi. 6-Chucky Cakiciler toplanin Bende çakiciyim çaki hem korkunç ama korkudan ziyade beni güldürüyo,hele o çakinin tohumu yokmu ...
fredy yok mu elm sokağından
çakiye laf yokşimdi komik gelebilir ama biz de bir zamanlar çocuktuk
![]()
neden bilmiyorum ama bi bebek suratı veya palyaço daha ürkütücü gözküyo gibi geliyo bana![]()
Küçükken (7-8 yaşlarında) Mahzendeki Yaratık adlı bir video izlemiştim o canavardan korktuğum kadar hiçbir yaratık beni korkutamadı. Eh tabi yaş faktörünü hesaba katarsak normal gibi... Öte yandan listedeki yaratıklardan alien ve jaws derim...
"Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek
Chucky den nefret ederim çok basit yapılmış bir film serisi.Konu, işleyiş bakımından çok acayip dandik sadece ilk serisi kaliteli,diğerleri dandik.Bence Chucky listenin yanından bile geçemez
zor şu hayat ve biz inadına sarılıyoruz çürük tahtalara. her damla gözyaşı sadece bir parçasını daha söküyor masumiyetimizin. keşke.. keşke hep çocuk olsaydık. dhm hep mm olarak kalsaydı..
Ya iyi de bence yine de Chucky den bi cacık olmaz.Hem Yapılan oylama günümüz zamanında yapılmadı mı ki??
Koysunlar Halka yı Chuckyden iyidir.Ben hâlâ Chucky nin listenin yanından bile geçemdiğini söylemekte ısrarlıyım.
Aslında şöyle bir durum var ki, Artık günümüzde kalite korku filmleri yapılmıo.Adamın böğrünü deşiolar kamereya cekiolar. Korku filmi diye gösteriolar halbu ki bence bunlar Gerilim kategorisine girer
Evet, sadece gerilim ve tiksindirmede başarılı olabiliyor, ki gerilim de ani efektler , yükses sesler ve anlık meraktan ibaret kalıyor..
Yani adam ölse niye korkuyum ki ben? Her gün binlerce insan ölüyor, katletmek?
Sadece tiksindiriyor, konusu çok özgün olmalı, Halka'nın ilk çıktığı gibi..
alien en iyi korku karakteri(tabii bence)...selamlar
......Gerçekçi ol; imkansızı yarat...CHE
Düşünme ve tahammül insanı hayvandan ayırır.
Saw beni korkutuyo. ben mi ayarsızım yoksa?![]()
Valla basit masit bilemem o yıllarda kızkardeşimin "horozumu kaçırdılar, suyunada pilav pişirdiler, ah bili bili çil horozum kayboldu"diye masumane şarkılar çığıran bebeğinden tırsmama neden olmuştu. :rolleye3: Bu açıdan misyonunu başarıyla yerine getirdiğini düşünüyorum.
Sonuçta özgün bir seri oldu.
Freddy yaratık değildi aksine tamamen insani düşüncelerle hareket eden piskopat bir kişilikti. Herşeyden önce tamamen duygusal bir kişiliğe sahipti. İnsanlarla rüyalarında buluşup, ölümün en güzelini tattırıyordu. Öyle ruhsuzca saldırdığına canavarlık ettiğine şahit olmadım.Onu lütfen bu yaratıklarla kıyaslamayın
![]()