Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' başlıklı konu tartışılıyor; Şu yeni bişi Çıktı ya SEMUM diye, izleyen var mı ya güzel mi yoksa Dabbe gibi bişi mi???(Yane sadece ses ...
Member
Ynt: Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien''
Şu yeni bişi Çıktı ya SEMUM diye, izleyen var mı ya güzel mi yoksa Dabbe gibi bişi mi???(Yane sadece ses kalitesi iyi gerisi işe yaramaz mı?)
Moderator
oguzzhan tarafından iletildi.
Şu yeni bişi Çıktı ya SEMUM diye, izleyen var mı ya güzel mi yoksa Dabbe gibi bişi mi???(Yane sadece ses kalitesi iyi gerisi işe yaramaz mı?)
Fragmanı gördüm dabbe den daha güzel.Klasik konu işlenmiş ama;efektler güzele benziyor.Korku sever olarak kaçırmam bu filmi
V.I.Member
Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien''
Member
Ynt: Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' Neyse ya Chucky ile olan bölümü zevkler ve renkler tartışılmaz diyip kapatalım
oguzzhan tarafından iletildi.
çok saçma geldi bana frağgmanı izleyince,şeytan çıkarma olayları falan ama son derece sıradan...saçma sapan bişi olacak gibi...
V.I.Member
Ynt: Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' Bugün Pan' ın Labirentini izledim hakketten neydi o masada oturan eleman çok tırstırıcı bir yaratıktı zaten üzerine yavaş gelen şeyden korkacaksın
Cool Member
chileq tarafından iletildi.
çok saçma geldi bana frağgmanı izleyince,şeytan çıkarma olayları falan ama son derece sıradan...saçma sapan bişi olacak gibi...
+1
the exorcist filminin kötü bir kopyası gibi Elbet bir gün!!!
saykomatriXX tarafından iletildi.
KONTOLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR. KONTROLSUZ HIZAŞIMI, HIZAŞIMI DEĞİLDİR.
V.I.Member
DAYWALKER tarafından iletildi.
+1
the exorcist filminin kötü bir kopyası gibi
+1 ayrıca Constantine çakması bir film olmuş
DAYWALKER tarafından iletildi.
+1
the exorcist filminin kötü bir kopyası gibi
off exorcits mükemmel bi film yaaa...zaten bence yaratıklı filmler pek etkileyici olmuyo böyle exorcist gibi ya da psikolojik filmler daha bi güzel sanki...
hARDWAREMANIAC
Ynt: Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' o zaman çileğe emily roseun şeytan çıkarması filmini (Exorcism of Emily Rose) öneriyim. Ayrıca avatarınla sende yeterince korkunçsun :P
saykomatriXX tarafından iletildi.
o zaman çileğe emily roseun şeytan çıkarması filmini (Exorcism of Emily Rose) öneriyim. Ayrıca avatarınla sende yeterince korkunçsun
:P
ben izledim o filmi @sayko saol ama bugne kadar nedense beni korkutucak bi film yapamadılar
ps:buarda iltifatın için teşekkür ederim
Moderator
Alexander tarafından iletildi.
Bugün Pan' ın Labirentini izledim hakketten neydi o masada oturan eleman çok tırstırıcı bir yaratıktı zaten üzerine yavaş gelen şeyden korkacaksın
En kısa zamanda bu filmi izleyeceğim.Önceleri çocuk filmi diye önemsememiştim ama ;yanılmışım.
hARDWAREMANIAC
ilkNNur tarafından iletildi.
En kısa zamanda bu filmi izleyeceğim.Önceleri çocuk filmi diye önemsememiştim ama ;yanılmışım.
kesinlikle, mükemmel ve büyüleci bir film Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
V.I.Member
Ynt: Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' Arnoldun end of day filminde de bir şeytan tiplemesi vardı son sahnede bende ondan acaip bir tırsmıştım.
V.I.Member
ilkNNur tarafından iletildi.
bu arada sakın çocukla felan izlemeyin bu filmi piskolojisi bozulabilir