Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' başlıklı konu tartışılıyor; Alexander tarafından iletildi. bu arada sakın çocukla felan izlemeyin bu filmi piskolojisi bozulabilir hımm,saol...
Ya gerçekten korku diyebileceğimiz bi film arıyorum da Exorcist,Chucky fln bu tür korku içeriği pek olmayan şeyler öneriliyor.Şöyle gerçekten Yatağıma beni tedirgin sokacak Rüyalarıma girecek kalite bi korku filmi biliyonuz mu
herkezin kokrtuğu ve tırstığı film türü çok farklı oluyor beni ürküten bir film seni güldürebilir o yüzden korku filmi tavsiyesi vermemeye çalışırım. Bide izlediğin video nun görüntü kalitesi ve seste çok önemli. mesela ben korku filmlerini tek başıma karanlıkla projeksiyonla kulağımda kulaklıkla izliyorum baya bi etkili oluyor:rolleye3:
Derin
Çocukluğumda en korktuğum karakter Şeker Adamdır (Candyman) Rüyalarıma girerdi pis herif![]()
+1Ya gerçekten korku diyebileceğimiz bi film arıyorum da Exorcist,Chucky fln bu tür korku içeriği pek olmayan şeyler öneriliyor.Şöyle gerçekten Yatağıma beni tedirgin sokacak Rüyalarıma girecek kalite bi korku filmi biliyonuz mu
ayrıca exorcist bunun için en uyugun seçenek neden chucky gibi bi filmle bir tuttun anlam veremedim![]()
konuyu geç gördüm ama şunu diim izlediğim bütün filmlerdeki karakterlerden itinayla korktum ayıramam hepsi evladım gibitabi aralarında en korktugum çocukken izletildiğim için exorcist onun yeri ayrı hala tırsıyorum
diğerleri büyünce geçti...
bu arada silen hill in piramit kafasıda oyunu bitdikten sonra bi kaç kez rüyama girdi kovaldı beniama yakalayamadı
![]()
Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.
Şu sıralar en tırstığım filmler japon korku filmleri... Arkadaş amerikalılar milleti korkutmak için ani çıkışlar ve 1 - 2 sn lik sahneler kullanıyor. Japonlar seni neyle korkutacağını açıkaçık gösteriyo, yavaş yavaş bişiler geçiyo önünden, arkadan , birde sesler yokmu uy uyuyuyuyuyuy brrrrrr. Garez, akasya, halka. Özelliklede garez 1 ve garez 2
Memur olmayı bu kadar çok isteyeceğim hiç aklıma gelmemişti :rolleye3:
Çünkü korkutan olabilme ihtimali
Sinemada bir grup liseli genç "Dabbe" yi izlerken kahkahalarla gülüyordu ben ise çileden çıkıyordum
I. ben de yeri gelince güldüm saçmalamışlardı, ama korku ve gerilim vardı
II. milleti rahatsız etmeye hakları yok
III. korkuyu gizlemek için gülenlere acıyorum!
IV. inanmadığı için de gülebilir ama bunu anırarak yapmasını gerektirmez
V. son zamanlarda sürekli dini içerikli filmler çıkıyor "Musallat" felan.. Abartınca tadı kaçıyor
zor şu hayat ve biz inadına sarılıyoruz çürük tahtalara. her damla gözyaşı sadece bir parçasını daha söküyor masumiyetimizin. keşke.. keşke hep çocuk olsaydık. dhm hep mm olarak kalsaydı..
DontHurtMe bu korkuyu gizlemek icin gülen adam tripleri konusunda ben de seninle sonuna kadar aynı görüşteyim uyuz oluyom öyle tiplere
neyse ki kimse midenizi en fazla bulandıran sahne diye bir başlık açmıyorHotel 2'yi yazacaktım yaratık değil ama
![]()
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.