Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' başlıklı konu tartışılıyor; musallata gittim tırstım...
Moderator
Ynt: Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien''
musallata gittim tırstım ERBAA'LI "TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
V.I.Member
Ynt: Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' ben babamla alien vs. predator u seyretmiştim hoş bir filmdi gerçi 1-2 sahnede korktum ama ben fazla takmam film der geçerim
hARDWAREMANIAC
burak_gsk tarafından iletildi.
ben babamla alien vs. predator u seyretmiştim hoş bir filmdi gerçi 1-2 sahnede korktum ama ben fazla takmam film der geçerim
yanlız bu film der geçerim var en büyük bahane biliyomusun.en gözlerini kapattığı anda alt tarafı film alt tarafı film diye sayıklayanları gördüm Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.
Power Member
hasantahsin tarafından iletildi.
yanlız bu film der geçerim var en büyük bahane biliyomusun.en gözlerini kapattığı anda alt tarafı film alt tarafı film diye sayıklayanları gördüm
yok yahu onun film olduğunun farkında olduğun sürece bir problem olmuyor, gerçek değik yani...
yoksa...
gerçek mi :rolleye3:
Member
Ynt: Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' Ya bence film eğer dini içerikli ise yane gerçek olma ihttimali varsa adamı korkutur.Yoksa yok neymiş canavrmış zombiymiş fln pek korkutmaz sadece ürkütür.Onun için de filmin ses kalitesinin ve görüntü kalitesinin iyi olması lazım bu yüzden Türk korku filmerli pek tutulmuo