Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' başlıklı konu tartışılıyor; skymovies sitesinin yaptığı ankete göre bugüne kadar çekilen filmlerde en korku salan yaratık Alien seçilmiş, şaşmamalı zaten küçük yaşta benim ...
skymovies sitesinin yaptığı ankete göre bugüne kadar çekilen filmlerde en korku salan yaratık Alien seçilmiş, şaşmamalı zaten küçük yaşta benim psikoloji etkilemişti hala karanlık sudan tırsarım
Pan'in labirenti hayran kaldığım nadir filmlerden ama yaratık biraz ürkütücüydü hakkaten
bir de ziyafet masasındaki uyuyan birşey vardı ya gözleri ellerinde olan, listede olan kesin o'dur
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Valla listedeki yaratıklardan ben hiç korkmadım ama içlerinde en özgün tasarımlı olanı Alien ve Predator'dür. Benim favori yaratığım oyunda bile tırstığım Silent Hill'den Piramit Kafa'dır. Kilisenin önünde kızın nasıl derisini yüzdüğünü hatırlatırım. Ayrıca bence filmlerde korkulması gereken yaratıklardan çok piskopatlar beni daha çok korkutur. Mesela Dr. Hannibal gibi birisiyle asla karşılaşmak istemem.
Pyramid Head üstüne yoktur bence..
esco673 tarafından iletildi.
Pan'in labirenti hayran kaldığım nadir filmlerden ama yaratık biraz ürkütücüydü hakkaten
bir de ziyafet masasındaki uyuyan birşey vardı ya gözleri ellerinde olan, listede olan kesin o'dur
Silent Hill'den aşırmadır o yaratıkda ama filmi bende çok sevdim zaten yönetmeni favorimdir.
hakkaten bi de o vardı, okul içinde bir oda da kızın annesi ile kadın polis'i sıkıştırdığı sahne gerçekten korkunçtu, bir an aklıma cehennem geldi walla ama bence Pan'in labirentindeki yaratık farklı abi
edit: bu arada yönetmenine imdb'de baktım bayağı bir projesi var 2009-2011'de The Hobbit ile The Hobbit 2'de bunlardan birisi.
hakkaten bi de o vardı, okul içinde bir oda da kızın annesi ile kadın polis'i sıkıştırdığı sahne gerçekten korkunçtu, bir an aklıma cehennem geldi walla ama bence Pan'in labirentindeki yaratık farklı abi
edit: bu arada yönetmenine imdb'de baktım bayağı bir projesi var 2009-2011'de The Hobbit ile The Hobbit 2'de bunlardan birisi.
Zaten silent Hill insanın günahlarının cezasını çektiği farklı bir cehennem En tiskinç en ürkütücü yaratıklara bence Silent Hill oyunları ile imza atmı ve perdeye taşınmıştır. Silent Hill'deki kolunun biri uzun tokmak gibi olan yaratığın resmini bulursam Pan'daki yaratığın onun mixlenmiş hali olduğunu anlarsın mesela. Bulursam koyarım bir ara.
mesela..
En son Blow-II tarafından düzenlendi: 06-02-08 saat 12:56
Zaten silent Hill insanın günahlarının cezasını çektiği farklı bir cehennem En tiskinç en ürkütücü yaratıklara bence Silent Hill oyunları ile imza atmı ve perdeye taşınmıştır. Silent Hill'deki kolunun biri uzun tokmak gibi olan yaratığın resmini bulursam Pan'daki yaratığın onun mixlenmiş hali olduğunu anlarsın mesela. Bulursam koyarım bir ara.
pardon oyunu oynamadığım için diğer yaratıklardan haberim yok haliyle, sadece piramid kafa ile tanıştım onu kasdettiğini sanmıştım
i mi kalmış... Rüyaların batıp dünyaların yıkıldığı hülyalardaydım onlar da sessizliğe terk oluna dek...
Ynt: Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien''
Sanırım Hannibal'ın korku salması , mümkün bir vaka olduğu için korku salabiliyor
zor şu hayat ve biz inadına sarılıyoruz çürük tahtalara. her damla gözyaşı sadece bir parçasını daha söküyor masumiyetimizin. keşke.. keşke hep çocuk olsaydık. dhm hep mm olarak kalsaydı..
walla bence en ürkütücü the thing teki yaratıktır.Görünüş itibariyle diğerleri daha tırstırıcı ama the thing teki de varlık itibariyle yaratığın bulaştığı insanı son ana kadar bilememe her parçasının hücresinin bile yaratık olması ve hareket edip saldırabilmesi vs..Yani en işlevsel bezdirici yaratık bence
Çoğu filmdeki yaratıklar bana hep komik gelmiştir.Psikolojik korku ve gerilim filmlerini tercih ederim.Ama ;"Pyramid Head" dan ürkmedim dersem yalan olur.