Sayfa 1, toplam 5
1 2 3 4 5 SonSon
Results 1 to 15 of 65

Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien''

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien'' başlıklı konu tartışılıyor; skymovies sitesinin yaptığı ankete göre bugüne kadar çekilen filmlerde en korku salan yaratık Alien seçilmiş, şaşmamalı zaten küçük yaşta benim ...

Moderator Bishop Avatar
    Katılım tarihi
    29.12.03
    Nereden
    İzmit
    Blog Mesajları
    1

Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien''

skymovies sitesinin yaptığı ankete göre bugüne kadar çekilen filmlerde en korku salan yaratık Alien seçilmiş, şaşmamalı zaten küçük yaşta benim psikoloji etkilemişti hala karanlık sudan tırsarım

1-Alien
    2-Jeepers Creepers
    3-Jaws
    4-The Thing
    5-Hellraiser
    6-Chucky
    7-The Descent

Listede Pan's Labyrinth'te var yanlız ne alaka diye sordum kendime nesinden korkmuşlar anladım!
    Eklentiler alienvspredator.jpg  
    Derin

hARDWAREMANIAC saykomatriXX Avatar
    Katılım tarihi
    14.07.02
    Nereden
    ANKARA

Ynt: Filmlerin En Korkunç Yaratığı ''Alien''

Yeni filmde gelmiş bu arada Alien versus predator 2 ilkini beğenmiştim. bu nasıl acep?
    Madem Türksün, Format at Ürksün
    BLOGCU - BLOGGER - WORDPRESS

V.I.Member PoWeRLoGY Avatar
    Katılım tarihi
    14.09.05
    Nereden
    Eskişehir
    Blog Mesajları
    1

6-Chucky

Cakiciler toplanin

hARDWAREMANIAC escobar Avatar
    Katılım tarihi
    15.03.06
    Nereden
    Ankara

Pan'in labirenti hayran kaldığım nadir filmlerden ama yaratık biraz ürkütücüydü hakkaten
    bir de ziyafet masasındaki uyuyan birşey vardı ya gözleri ellerinde olan, listede olan kesin o'dur
    Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
    Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.

hARDWAREMANIAC saykomatriXX Avatar
    Katılım tarihi
    14.07.02
    Nereden
    ANKARA

Harbi o ellerinde göz olan nesneden bende korkmuştum birde hırlama gibi bi sesi vardı. Sabaha karşı seyretmiştim zaten. Tırsmadım diyemem

Cool Moderator Blow-II Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.04
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9

Valla listedeki yaratıklardan ben hiç korkmadım ama içlerinde en özgün tasarımlı olanı Alien ve Predator'dür. Benim favori yaratığım oyunda bile tırstığım Silent Hill'den Piramit Kafa'dır. Kilisenin önünde kızın nasıl derisini yüzdüğünü hatırlatırım. Ayrıca bence filmlerde korkulması gereken yaratıklardan çok piskopatlar beni daha çok korkutur. Mesela Dr. Hannibal gibi birisiyle asla karşılaşmak istemem.

Pyramid Head üstüne yoktur bence..

Alıntı esco673 tarafından iletildi. Mesajı göster
    Pan'in labirenti hayran kaldığım nadir filmlerden ama yaratık biraz ürkütücüydü hakkaten
    bir de ziyafet masasındaki uyuyan birşey vardı ya gözleri ellerinde olan, listede olan kesin o'dur

Silent Hill'den aşırmadır o yaratıkda ama filmi bende çok sevdim zaten yönetmeni favorimdir.
    Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..

Katılım tarihi
    15.03.06
    Nereden
    Ankara

hakkaten bi de o vardı, okul içinde bir oda da kızın annesi ile kadın polis'i sıkıştırdığı sahne gerçekten korkunçtu, bir an aklıma cehennem geldi walla ama bence Pan'in labirentindeki yaratık farklı abi

edit: bu arada yönetmenine imdb'de baktım bayağı bir projesi var 2009-2011'de The Hobbit ile The Hobbit 2'de bunlardan birisi.
    Eklentiler vm._sy400_sx600_.jpeg  

hM Haber Editörü ALIENWARE Avatar
    Katılım tarihi
    04.09.04
    Nereden
    N/A

Alıntı Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster

Pyramid Head üstüne yoktur bence..
    Hele o kilisenin önünde, tek hareketle hatunun derisini yüzdüğü sahne yok mu

Katılım tarihi
    18.01.04
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9

hakkaten bi de o vardı, okul içinde bir oda da kızın annesi ile kadın polis'i sıkıştırdığı sahne gerçekten korkunçtu, bir an aklıma cehennem geldi walla ama bence Pan'in labirentindeki yaratık farklı abi

edit: bu arada yönetmenine imdb'de baktım bayağı bir projesi var 2009-2011'de The Hobbit ile The Hobbit 2'de bunlardan birisi.

Zaten silent Hill insanın günahlarının cezasını çektiği farklı bir cehennem En tiskinç en ürkütücü yaratıklara bence Silent Hill oyunları ile imza atmı ve perdeye taşınmıştır. Silent Hill'deki kolunun biri uzun tokmak gibi olan yaratığın resmini bulursam Pan'daki yaratığın onun mixlenmiş hali olduğunu anlarsın mesela. Bulursam koyarım bir ara.

mesela..
    En son Blow-II tarafından düzenlendi: 06-02-08 saat 12:56

Katılım tarihi
    15.03.06
    Nereden
    Ankara

Zaten silent Hill insanın günahlarının cezasını çektiği farklı bir cehennem En tiskinç en ürkütücü yaratıklara bence Silent Hill oyunları ile imza atmı ve perdeye taşınmıştır. Silent Hill'deki kolunun biri uzun tokmak gibi olan yaratığın resmini bulursam Pan'daki yaratığın onun mixlenmiş hali olduğunu anlarsın mesela. Bulursam koyarım bir ara.
    pardon oyunu oynamadığım için diğer yaratıklardan haberim yok haliyle, sadece piramid kafa ile tanıştım onu kasdettiğini sanmıştım

Katılım tarihi
    18.01.04
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9

pardon oyunu oynamadığım için diğer yaratıklardan haberim yok haliyle, sadece piramid kafa ile tanıştım onu kasdettiğini sanmıştım
    Sende PSP vardı kaçırma diğer yaratıkları görürsün hem

IGN: Silent Hill Origins Review

Silver Member DontHurtMe Avatar
    Katılım tarihi
    27.11.06
    Nereden
    i mi kalmış... Rüyaların batıp dünyaların yıkıldığı hülyalardaydım onlar da sessizliğe terk oluna dek...

Sanırım Hannibal'ın korku salması , mümkün bir vaka olduğu için korku salabiliyor
    zor şu hayat ve biz inadına sarılıyoruz çürük tahtalara. her damla gözyaşı sadece bir parçasını daha söküyor masumiyetimizin. keşke.. keşke hep çocuk olsaydık. dhm hep mm olarak kalsaydı..

Power Member soulburner Avatar
    Katılım tarihi
    24.02.05
    Nereden
    edirne

walla bence en ürkütücü the thing teki yaratıktır.Görünüş itibariyle diğerleri daha tırstırıcı ama the thing teki de varlık itibariyle yaratığın bulaştığı insanı son ana kadar bilememe her parçasının hücresinin bile yaratık olması ve hareket edip saldırabilmesi vs..Yani en işlevsel bezdirici yaratık bence
    Ligtsaber ınızla oynerken dikkatli olun

Moderator ilkNNur Avatar
    Katılım tarihi
    04.08.05
    Blog Mesajları
    3

Çoğu filmdeki yaratıklar bana hep komik gelmiştir.Psikolojik korku ve gerilim filmlerini tercih ederim.Ama ;"Pyramid Head" dan ürkmedim dersem yalan olur.

Katılım tarihi
    15.03.06
    Nereden
    Ankara

Sende PSP vardı kaçırma diğer yaratıkları görürsün hem

IGN: Silent Hill Origins Review
    Aralık ayında indirmiştim psp'yi alır almaz, ama kurup oynamak nasip olmadı bi türlü, 4 gb hafıza kartı yetmedi, haftaya cars'ı silip oynarım sağol.

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 5
1 2 3 4 5 SonSon