Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Divx/DVD »

Flask icin MPEG library

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Divx/DVD forumu altında Flask icin MPEG library başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ben su anda gerekli olunca BBMPEGin son versiyonunu kullaniyorum ama 16-18 FPS nin ustune cikamiyor. daha hizli bir alternatif bilen ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 02-10-02, 19:49   #1 (permalink)
AthlonXP
¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯

AthlonXP Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.11.01
Nereden: Bacardi
Flask icin MPEG library

Ben su anda gerekli olunca BBMPEGin son versiyonunu kullaniyorum ama 16-18 FPS nin ustune cikamiyor. daha hizli bir alternatif bilen ve kullanan var mi?
HP-ZT3320EA :: Dothan 1.5 GHz :: 512MB Nanya ddr333 :: WinXP Home Edition
...daha bi suru var hangisini yaziim...[/FONT]
AthlonXP çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-10-02, 09:00   #2 (permalink)
tekkenking
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.05.02
Bildiğim kadarıyla BBmpeg 'in için daha hızlı bir alternatif yok...Yeni optimizasyonlar hep avi output için yapılıyor.Yalnız bir şey merak ettim.Ben vob ları mpeg '' e çevirirken 5-6 kare / saniyeden fazlasını göremiyorum.(mpeg-1 vcd çevriminde).İşlemcimde 1900 Mhz ' e overclock edilmiş p-4 1.6 A.
Sen nasıl olurdas bu kadar yüksek fps alabilyorsun ki...
DivXlerde sorun yok.. Second pass'te 48 fps ' ye bile ulaştım ama mpeg de hız çok düşük...
tekkenking çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-10-02, 17:56   #3 (permalink)
AthlonXP

AthlonXP Avatar

Bilgisayarım
Source 720x480 NTSC @ 29.97 FPS
Target 464x336 NTSC @ 29.97 FPS
No deinterlace
2400000 CBR'de
yapiyorum su anda 10.26 FPS
buyukluge ve bitrate'e bagli olarak degisiyor.
Makinem AthlonXP 2000+ @ 1666 MHz no oc, 1 GB DDR RAM, 100 GB UATA 133 Disk
AthlonXP çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-10-02, 17:59   #4 (permalink)
AthlonXP

AthlonXP Avatar

Bilgisayarım
Kullandigin BBMpeg versiyonu nedir? Bende XP icin modifiye edilmis bir 1.24beta var.
AthlonXP çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-02, 08:42   #5 (permalink)
tekkenking
Member

Bilgisayarım
Sistemin gerçekten çok güzelmiş!Güle güle kullan.
Bende 256 MB Kingston DDR-266 var.Şimdi aklıma soru takıldı.Acaba ram miktarını arttırırsam performans artar mı?
Yoksa sen atlon nun mmx4 teknolojisi ile mi iyi sonuç alıyorsun merek ettim şimdi..
Ben win2000 pro. kullanıyorum.versiyon 1.0 yazıyor du ama yanlış bakmış ta olabilirim.Tam nereden versiyon noyu bakılacağını kestiremedim..
Dediğim gibi avilerde canavar gibi.....Ama mpeglerde nal topluyor benim işlemci....
tekkenking çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-02, 08:44   #6 (permalink)
tekkenking
Member

Bilgisayarım
Sistemin gerçekten çok güzelmiş!Güle güle kullan.
Bende 256 MB Kingston DDR-266 var.Şimdi aklıma soru takıldı.Acaba ram miktarını arttırırsam performans artar mı?
Yoksa sen atlon nun mmx+ ve 3D NOW!+ teknolojisi ile mi iyi sonuç alıyorsun merek ettim şimdi..
Ben win2000 pro. kullanıyorum.versiyon 1.0 yazıyor du ama yanlış bakmış ta olabilirim.Tam nereden versiyon noyu bakılacağını kestiremedim..
Dediğim gibi avilerde canavar gibi.....Ama mpeglerde nal topluyor benim işlemci....
tekkenking çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-10-02, 11:51   #7 (permalink)
vortex
V.I.Member

vortex Avatar

Katılım tarihi: 21.09.00
Nereden: Eskişehir
bence tmpeg encoder'ı kullanın.
video server ile flask'ta çalışabiliyor.
bbmpeg'ten daha kaliteli sonuçlar verir.
vortex çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 09:57.