fazla ara vermedikleri iyi oldu fena gitmiyor 3.sezon
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Heroes [Spoiler İçerir] başlıklı konu tartışılıyor; fazla ara vermedikleri iyi oldu fena gitmiyor 3.sezon...
fazla ara vermedikleri iyi oldu fena gitmiyor 3.sezon
Şu an 9. bölümdeyim. Lost gibi gelecekten görüntüler verip sona bağlayacaklar heralde 1-2 sezonda. 3. sezon beklediğimden iyi gidiyor açıkçası.
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Bu Heroes nasıl birşeydir???
4400 Tarzı birşey mi?? Açıklayabilirmi bi arkadaş acaba![]()
Devler gibi eser bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekir..
4400'ü arşivledim ama seyredemedim henüzKonusunu da tam olarak bilmiyorum ama heroes, özel yeteneklere sahip birkaç insanı konu ediniyor. Kendini iyileştirebilmek, zaman ve mekan yolculuğu, uçma, nesneleri hareket ettirmek, zihin okumak vb. İnsanların bu yeteneklerini keşfetmesi ve bu tür güçleri olan diğer insanlarla yollarının kesişmesini anlatıyor. Şu an 3. sezonda. Ve kim iyi kim kötü tam olarak belli değil
![]()
4400'ün konusuna yakın bir konusu varmış Bilgilendirme için teşekkürler..
4400'den bahsetmek gerekirse yeri gelmişken;
gelecekteki insanlar tarafından 60 yıl içerisinde geleceğe kaçırılan insanlara verilen özel yetenekler sayesinde gelecekteki insanlığı, geleceği kurtarmak amaçlanıyor. 4400 kişi bir anda Seattle'da Higland Beach'de ortaya çıkıyor ve bunlar da bir süre sonra iyiler, kötüler olarak ayrılıyor.. bence extreme ama güzel bir konusu var.. iyi bir dizi.. ancak hiçbir dizi değildir ki Lost..![]()
Heroes un en sevdiğiniz karakteri kimdir ? Hiro Nakamura ? Claire Bennet ? Noah Bennet? Peter Petrelli ? Nathan Petrelli ? Angelia Petrelli ? Mohinder Suresh ? Matt Parkman ? Niki Sanders ? Micah ? Ando ? Isaac Mendez ? Gabriel Sylar ? Hana Gitelman ?
haddini bilmezlere laf anlatmaktan gerçekten sıkıldım... ben mi onları çekiyorum yoksa onlar mı beni buluyor ... (by the way, i got my pea back)
tabi ki sylar
Claire vazgeçilmezimbu arada 2 şubatta 4.cilt başlayacak az kaldı
Güzel başladı, 3. sezon başladığı gibi heyecanlı devam ediyor..
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
14. bölüm yayınlanmış hemen indireyim![]()