Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Heroes [Spoiler İçerir] başlıklı konu tartışılıyor; dün 6. bölümü izledim,
sIkIcIydI biraz, bolumde yetenegi olan yeni birini daha taniorz,
sanirim ilerleyen bolumlerde yine yetenegi olan baska ...
prison break a ne oldu ben en son abisini idama goturuyorlarken bıraktıydım daha sonra bir daha bolumlerı yayınlandımı yayınlanmadımı bılemıyorum. dizi bittimi acep??????
prison break a ne oldu ben en son abisini idama goturuyorlarken bıraktıydım daha sonra bir daha bolumlerı yayınlandımı yayınlanmadımı bılemıyorum. dizi bittimi acep??????
Bitermi hiç devam ediyor tüm hızıyla 2 sezon.Cnbce de su an yayınlanmıyor orasi ayrı tabi.
HEroes unda son iki bolumunu indiremedım yogunluktan ve kota aşımınndan dolayı.
arkadaşlar bence dizi mizi bırakın film izleyin (2 saatte bitsin olay) ya da bütüüüün sezonların bitmesini bekleyin ben Lost'un 6 sezon sürme ihtimalini duyunca şoka girmiştim. zaten 2004'de başlamış şu an 3.sozunda 2009'a kadar onları mı bekleyeceğim? walla herkesin övgüsüne rağmen prison break'e başlamadım. yavaş yavaş indiriyorum. bitince izlerim heroes'da aynı şekilde 5 bölüm bekliyor belki ona başlarım lost'un yanına kardeş olsun diye
Hereos ta çok güzel bir dizi, 4. bölümüne kadar izledim, fena değil, ama şimdilik Lost gibi bağlamadı, bi 3-5 bölüm daha geçsin sanırım daha güzel olacak dizi, severek beğenerek izliyoruz onuda.
İnşallah diğer diziler gibi uzun aralar vermez. Lost tan bu yüzden soğudum
Yapma yav biz Lost a bu uzun aralar sayesinde iyice bağlanıyoruz, tabi 2 aylık bi ara feci derecede uzun bi süre, sanırım yaza kadar yaymaya çalışıyorlar diziyi. Lost erken bitince meydan diğer dizilere kalacağından maddi kaygılar sarmış olabilir başlarını, vardır bi mantıkli sebepleri ve hatta şimdi aklıma geldi, arkadaşım oyuncuların başka filmlerde çekimleri filan varmış dedi, ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
Volkan.. tarafından iletildi.
hatunun icinide gordun iste, onemli olan ic guzelligi diil mi,
evet artık o deyimi kaldırdım hayatımdan, paso dış güzellik kasıcam bundan sonra
izlemis bulunuorm, guzel bolumdu, biraz temposunu yavaslatti dizi, bundan sonra sanirim ekran basina baglamak icin ellerinden geldigince yaycaklar olaylari, =D
hişşşt spoiler vermeyin bakıyım. Daha indirecekler seyredecekler var.
Lostun boşluğunu heroes ve greys anatomy ile kapatacam. Şimdilik sadece Battlestar galacticayı bekliyorum. Lost 3. sezon 6. bölümle ara vericek zaten.
Başka bir ABC dizisi olan "INVASION" da sardı beni. zaten 1 sezon olduğundan sardı, gayet hoş gidiyor 15. bölümdeyim. Allahım hayatım dizi olduya eskiden film izlerdim divx şimdi dizix oldum
bolum 8 i az once izledim, bu bolum cidden cok guzeldi,
kotu sandigimiz insanlarin aslinda iyi olduklarini ogrendik, bazi kahramanlarin gecmisleri biraz daha gun yuzune cikti ve yetekleri olan yeni kisileri tanidik,
bundan onceki 2 bolum biraz durgundu ama bu bolumle kendini affettirdi,