+ Cevap Yaz
Sayfa 2, toplam 13
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 12 ... SonSon
Results 16 to 30 of 190

Heroes [Spoiler İçerir]

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Heroes [Spoiler İçerir] başlıklı konu tartışılıyor; dün 6. bölümü izledim, sIkIcIydI biraz, bolumde yetenegi olan yeni birini daha taniorz, sanirim ilerleyen bolumlerde yine yetenegi olan baska ...

hARDWAREMANIAC Volkan Avatar
    Katılım tarihi
    16.06.2004
    Nereden
    Zürih - İsviçre
    dün 6. bölümü izledim,

sIkIcIydI biraz, bolumde yetenegi olan yeni birini daha taniorz,

sanirim ilerleyen bolumlerde yine yetenegi olan baska birini daha tanicaz, ufaklik olabilir bu, (sadece tahmin)

olaylar biraz daha karmasiklasio, sanirim bazi bolumlerde eskilere donup, olaylarin oncesine bi goz atmamaiz gerekicek, eglenceli olcak,
    Üşeniyorum öyleyse yarın

Silver Member burock2010 Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    MAGMA
    prison break a ne oldu ben en son abisini idama goturuyorlarken bıraktıydım daha sonra bir daha bolumlerı yayınlandımı yayınlanmadımı bılemıyorum. dizi bittimi acep??????

V.I.Member Nachdenklich Avatar
    Katılım tarihi
    26.02.2005
    Nereden
    Karsiyaka
    Alıntı burock2010 tarafından iletildi. Mesajı göster
    prison break a ne oldu ben en son abisini idama goturuyorlarken bıraktıydım daha sonra bir daha bolumlerı yayınlandımı yayınlanmadımı bılemıyorum. dizi bittimi acep??????
    Bitermi hiç devam ediyor tüm hızıyla 2 sezon.Cnbce de su an yayınlanmıyor orasi ayrı tabi.
    HEroes unda son iki bolumunu indiremedım yogunluktan ve kota aşımınndan dolayı.

hARDWAREMANIAC escobar Avatar
    Katılım tarihi
    15.03.2006
    Nereden
    Ankara
    arkadaşlar bence dizi mizi bırakın film izleyin (2 saatte bitsin olay) ya da bütüüüün sezonların bitmesini bekleyin ben Lost'un 6 sezon sürme ihtimalini duyunca şoka girmiştim. zaten 2004'de başlamış şu an 3.sozunda 2009'a kadar onları mı bekleyeceğim? walla herkesin övgüsüne rağmen prison break'e başlamadım. yavaş yavaş indiriyorum. bitince izlerim heroes'da aynı şekilde 5 bölüm bekliyor belki ona başlarım lost'un yanına kardeş olsun diye

hM Haber Editörü ALIENWARE Avatar
    Katılım tarihi
    04.09.2004
    Nereden
    N/A
    Hereos ta çok güzel bir dizi, 4. bölümüne kadar izledim, fena değil, ama şimdilik Lost gibi bağlamadı, bi 3-5 bölüm daha geçsin sanırım daha güzel olacak dizi, severek beğenerek izliyoruz onuda.

Katılım tarihi
    16.06.2004
    Nereden
    Zürih - İsviçre
    bu aksam 7. bolum yayinlanicak tv de, sanirim yarin aksamda ben izlemis olurum,

bu sefer cok heycanlanmadim beklerken ama yinede bu bolumde enteresan seyler olcakmis gibi gelio bana nedense,

Katılım tarihi
    04.09.2004
    Nereden
    N/A
    Yaw o 3. bölümün sonu neydi öyle, sarışın hatun çok hoş falan diyoduk, ölmüş kaburgalarına kadar gördük, tiksindim valla hatundan bööaky

Katılım tarihi
    16.06.2004
    Nereden
    Zürih - İsviçre
    Alıntı ALIENWARE tarafından iletildi. Mesajı göster
    Yaw o 3. bölümün sonu neydi öyle, sarışın hatun çok hoş falan diyoduk, ölmüş kaburgalarına kadar gördük, tiksindim valla hatundan bööaky
    hatunun icinide gordun iste, onemli olan ic guzelligi diil mi,

gayet guzeldi o bolumun sonu ya, simdi ne olcak die meraktan catlamistim,

Cool Member Coşanadam Avatar
    Katılım tarihi
    23.04.2004
    Nereden
    Ankara
    İnşallah diğer diziler gibi uzun aralar vermez. Lost tan bu yüzden soğudum
    Amd X2 6000+ | Epox MF4 Ultra 3 | 2x2GB Twinmos PC6400 | 22" Samsung 226BW + 32" Toshiba 32XV500 | HIS 1GB ATI 5770 | Creative X-FI | Creative Megaworks THX 550 | Sennheiser HD555 | Skystar 2.6c + 2x90 cm çanak
    Xbox 360 20GB | 14" Asus UL80VT ve 12" MSI PR200 Notebook | 32 GB IPod Touch

Katılım tarihi
    04.09.2004
    Nereden
    N/A
    Alıntı cosanadam tarafından iletildi. Mesajı göster
    İnşallah diğer diziler gibi uzun aralar vermez. Lost tan bu yüzden soğudum
    Yapma yav biz Lost a bu uzun aralar sayesinde iyice bağlanıyoruz, tabi 2 aylık bi ara feci derecede uzun bi süre, sanırım yaza kadar yaymaya çalışıyorlar diziyi. Lost erken bitince meydan diğer dizilere kalacağından maddi kaygılar sarmış olabilir başlarını, vardır bi mantıkli sebepleri ve hatta şimdi aklıma geldi, arkadaşım oyuncuların başka filmlerde çekimleri filan varmış dedi, ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

Alıntı Volkan.. tarafından iletildi.
    hatunun icinide gordun iste, onemli olan ic guzelligi diil mi,
    evet artık o deyimi kaldırdım hayatımdan, paso dış güzellik kasıcam bundan sonra

Katılım tarihi
    16.06.2004
    Nereden
    Zürih - İsviçre
    Alıntı ALIENWARE tarafından iletildi. Mesajı göster
    evet artık o deyimi kaldırdım hayatımdan, paso dış güzellik kasıcam bundan sonra

7. bolum inmeye basladi, bakalim bu bolumde ne yapmislar,

Katılım tarihi
    16.06.2004
    Nereden
    Zürih - İsviçre
    izlemis bulunuorm, guzel bolumdu, biraz temposunu yavaslatti dizi, bundan sonra sanirim ekran basina baglamak icin ellerinden geldigince yaycaklar olaylari, =D

hARDWAREMANIAC saykomatriXX Avatar
    Katılım tarihi
    14.07.2002
    Nereden
    ANKARA
    hişşşt spoiler vermeyin bakıyım. Daha indirecekler seyredecekler var.

Lostun boşluğunu heroes ve greys anatomy ile kapatacam. Şimdilik sadece Battlestar galacticayı bekliyorum. Lost 3. sezon 6. bölümle ara vericek zaten.

Başka bir ABC dizisi olan "INVASION" da sardı beni. zaten 1 sezon olduğundan sardı, gayet hoş gidiyor 15. bölümdeyim. Allahım hayatım dizi olduya eskiden film izlerdim divx şimdi dizix oldum
    Madem Türksün, Format at Ürksün
    BLOGCU - BLOGGER - WORDPRESS

Cool Member Coşanadam Avatar
    Katılım tarihi
    23.04.2004
    Nereden
    Ankara
    Alıntı saykomatriXX tarafından iletildi. Mesajı göster
    Başka bir ABC dizisi olan "INVASION" da sardı beni. zaten 1 sezon olduğundan sardı, gayet hoş gidiyor 15. bölümdeyim.
    Dizi sonlandırıldı. Bitince öyle havada kalıyo konu uyarayım.

Katılım tarihi
    16.06.2004
    Nereden
    Zürih - İsviçre
    bolum 8 i az once izledim, bu bolum cidden cok guzeldi,

kotu sandigimiz insanlarin aslinda iyi olduklarini ogrendik, bazi kahramanlarin gecmisleri biraz daha gun yuzune cikti ve yetekleri olan yeni kisileri tanidik,

bundan onceki 2 bolum biraz durgundu ama bu bolumle kendini affettirdi,

+ Cevap Yaz
Sayfa 2, toplam 13
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 12 ... SonSon