Hala Heroesçular duruyomu şahsen ben duruyorumda.
13.bolumde guzeldi her bolum yeni herolar bakalım ne olucak.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Heroes [Spoiler İçerir] başlıklı konu tartışılıyor; Hala Heroesçular duruyomu şahsen ben duruyorumda . 13.bolumde guzeldi her bolum yeni herolar bakalım ne olucak....
Hala Heroesçular duruyomu şahsen ben duruyorumda.
13.bolumde guzeldi her bolum yeni herolar bakalım ne olucak.
13. cidden guzeldi, 14 ü izledim, o da guzeldi,
bi de iyi bi haberim var, heroes martta cnbc-e de baslio,![]()
En sonunda ben ve benim gibi filmleri indirmeyen (Kota dolayısı ile indiremeyen) izleyicilerde bu diziyi izleyebilecekler yani.
Martada bişi kalmadı yani,sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım.Methedildiği kadar varmı bu dizi.
![]()
var var,x-men tarzi, onu sevdiysen, bunu daha cok seversin,
simdi gelelim 15. bolume, her ne kadar biraz sIkIcI oldu isede, sevdigim kahramanlari goremediysemde, 16. bolumun cok guzel olcaginin habercisiydi, en azindan icime ole dogdu ve de olede oldu,
16. bolum gercekten inanilmazdi, siddetle tavsiye ediorm hala izlemeyenlere, mart ayinda cnbc-e de baslayinca kacirmayin sakin,![]()
peter kontrolden cikmasa iyi olur,![]()
17 yi de izlemis bulunmaktayim, bolumler hakkinda izlemeyenlere saygisizlik olmamasi icin fazla yorum yapaniorm ama 17 de harikaydi,
gelecek bolumleri daha yogun bi heycanla beklemeye tesvik edio her defasinda, izlemeyenler icin tavsiyem, 4 martta cnbc-e de baslio, kacirmasinlar,![]()
Heroes herşeyi ile 4/4'lük bir dizi. Her bölüm ayrı bir güzellikte. Kahramanların hadi kalkın dünyayı kurtaralım dertleri yok. Süper kahraman anlayışını değiştiriyor. İzlemeyenler mutlaka izlesin derim. 1. Bölüm prömiyeri e2'de cumartesi akşamı 23:00'da.
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
maalesef kaçırdım. pazar günleri de cnbc-e'de 21.00'de sanırım ama onu da kaçırıyorum vaktim olmuyor. c.tesi iyiymiş onu devam ederim inşallah.
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
5 hafta ara 7 haftaya cikti,
heroes 23 nisanda 19. bolumuyle geri doncek,![]()
cnbc-e yetişseydi bari bu arada![]()
Dün izledim son bölümüde çok güzel bi sondu o son sahnede peter bişiler yapsın diye ayağa kalktım artık.