peter sylar ın kafasını uçuracak bence veyada parçalıycak syları
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Heroes [Spoiler İçerir] başlıklı konu tartışılıyor; peter sylar ın kafasını uçuracak bence veyada parçalıycak syları...
peter sylar ın kafasını uçuracak bence veyada parçalıycak syları
En son Blow-II tarafından düzenlendi: 03-09-2007 saat 21:36 Sebep: spoiler
nasıl bu dizi konusu ne bi anlatın bakalım da ona göre izleyelimbu dizi için losttan iyi diyenler varmış... bi de cnbc e de başladımı ilk bölümü kaçırdıysam hiç başlamayayım...
değecekse lost gibi indiririz canm napalım![]()
Lost hastasıyımdır ama Heroes onun önüne geçti hadi çıksında Lost'u izleyim bir an önce derdim yok. Çıkınca izliyorum zatenAma Heroes için daha bir sabırsızlanıyorum artık. Karakterler her biri çok sıcak insanı çekiyor kendine. Her bölüm ayrı bir gizem başarıyla senaryoya dahil edilen yeni karakterler var. Her bölüm sende mi diyorsunuz. Hele kahramanları seviyorsanız kesin izleyin derim.
Not: Ha birde arkadaşlar dizi hakkında içerik ve sanoryoyu anlatacak şeyler yazmayın ki izlemeyenler için tadı kaçmasın.
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
bu akşam cnbc-e'de ilk bölüm tekrarı ve 2.bölüm var saat 20.00'da. kaçırmayız inşallah. Lost, prison break derken heroes'a başlıcam bi de The 4400 arşivliyelim![]()
tv de olunca izleyemiyom ben. cnbc e de xfiles her bölümünü izlerdim, artık aklıma bile gelmiyo, indirip izlemek en iyisi...
izleyin pisman olmazsiniz,![]()
bende başladım izlemeye gerçekten süper bir dizi, lostun heyecanı hazır kaçmışken iyi geldi![]()
![]()
ne mutlu bana bu diziden haberdar olmaniza birazda olsa vesile oldum,![]()
uzun aranin ardindan gelen 19. bolum ve su an icin yayinlanmis son bolum olan 20. bolum inanilmazdi,
20. bolumu izlemeyenler mutlaka izlesinler, hatta diziye baslamamis olanlara siddetle bu diziyi izlemelerini tavsiye ederim, cok sey kacirmis olursunuz aksi halde, =D