20. bölüm çok güzeldi. 'Spoiler Felesefe olarak dizi X-Men'e daha çok yaklaşmış bu bölüm ile. Spoiler' Kesinlikle harikaydı. İlerki sezon ve bölümlerin çok daha güzel olacağını tahmin etmek zor değil.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Heroes [Spoiler İçerir] başlıklı konu tartışılıyor; 20. bölüm çok güzeldi. 'Spoiler Felesefe olarak dizi X-Men'e daha çok yaklaşmış bu bölüm ile. Spoiler' Kesinlikle harikaydı. İlerki sezon ...
20. bölüm çok güzeldi. 'Spoiler Felesefe olarak dizi X-Men'e daha çok yaklaşmış bu bölüm ile. Spoiler' Kesinlikle harikaydı. İlerki sezon ve bölümlerin çok daha güzel olacağını tahmin etmek zor değil.
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
20 gerçekten mükemmeldi.Çok iyi gidiyor dizi müthiş bir sezon finali bekliyorum.
Bir çırpıda ilk sezonu izledikten sonra yeni sezon bölümlerini beklemek dayanılmaz geliyor insana...evet 20. bölüm bir harikaydı...21. bölümde çok güzel ve soru işaretleri biraz daha belirginleşiyor...birde süper bir sahne var ve sonu her bölüm sonunda olduğu gibi bir sonraki bölümü bekleme dayanılmazlığını 2 katına çıkarıyor...![]()
21 cok durgun gecti, sezon bitimine 2 kala bakalim neler sigdircaklar son iki bolume
2 günde yattığım yerden Heroesin 19 bölümünü seyrettim. Doğa üstü, fantastik konuları küçümseyenlerin hiç takılmaması gereken bir dizi. Lost gibi ilerledikçe bağlantılar ilişkiler ortaya çıkıyor. Ama tabiki bir LOST olamaz. Yinede seyretmeye değer, sadece Hiro Nakamura nın " Peter Petrelli " Ve " Flying man " sözleri için bile.. 20 ve 21 çıkmış anlaşılan en kısa sürede edinip seyredeyim bari
![]()
20 yi izledigin an lost u coktan gectigini anlicaksin, (lost ve heroes izleyenlerin yorumu, gerci yinede zevkler ve renkler dielim,)
21 ve 22 sezon sonuna dogru durgun gecsede 23. bolumun yani son bolumun en az 20. bolum kadar guzel olcagindan umitliyim
Ben yinede Lost derim.Her yönüyle çok farklı bir dizi Lost.Heroes da çok güzel bir dizi orasi ayrı tabi.
Sezon finali hayalkırıklığıydı benim açımdan ve birçok izleyici açısından.
Ve artık birçok mantık hatasi görüyorum Herolarmızıa bu kadar çok ekstra güç kazandırınca yaptıkları şeyler bazen mantıklı gelmıyor doğal olarak.
Bana göre her şey olması gerektiği gibiydi. Daha ilk sezonda bu tarz fantastik bir seri için mantık aramak yanlış olur. 3. sezona devirmesine rağmen hala mantığı tam oturtamamış bir Lost var. O yüzden bence çok güzel gidiyor. İlerki sezonlar çok daha iyi olacaktır. Final de başarılıydı bence. Lost artık deli yatırım alan bir dizi o yüzden onunla karşılaştırmak çok yersiz olur. Lost'u karşılaştırabilecek bir akranı yok. Kendi içinde mükemmel bir dizi. Heroes'da o yolda, ikisi de bana göre çok güzel.
son bolum bence cok guzeldi, hele son iki dakkasi, gelecek sezonun girisi, bunu gormek cok sevindirdi beni, =D
cok guzel bir dizi ve ole de kalicak umarim her sezon
guzel bi haber var,
heroes yaklasik 7 bolum daha yayinlayacak, ve 30 bolume tamamlancak,
bu bolumlerin 6 si bizlere yeni karakterleri taniticak ve her bir bolum kendi bunyesindeki konuyla sinirli kalcak, bu bolumlerin sonunda oylamayla gecelek sezon katilmasini istedigimiz kahramanlari secebilcez, =D
Heroes Season 2 Preview : The New Stories Begin - Heroes Revealed - NBC's Heroes
sanırsam hiro kensei ile bir süre takılacak 2.sezonda![]()
Forza LOST Forza PBBöle uydurma arkadaşım cin tarzı dizilerle işimz olmaz
![]()
Hangi dvd-writer kendi yazdığı dvdyi okumaz ki??? Cevap: Benimkisi..
isin olmazsa izlemezsin arkadasim, sevenlerini de rahatsiz etmezsin, dizilerinle sana mutluluklar, zorla izle dien yok,
@madyb, ilk sezon cidden cok guzeldi, o kadar aralara ragmen bi solukta bitti benim icin ve tadi damagimda kaldi, bu sezondada guzel bi is cikaricaklar umarim, daha karmasik daha aksiyon dolu bolumler hazirlamalari dilegiyle,![]()