en son 5. bolumu yayinlandi,
4. bolume kadar izledim, 4 simdi inio, ve uyku tutmuo, ne olcagini cok merak ediorm, ole bi yerde biraktilar ki,
gercekten benim zevklerime hitap eden bi dizi,
acaba benden baska izleyen var mi?![]()
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Heroes [Spoiler İçerir] başlıklı konu tartışılıyor; en son 5. bolumu yayinlandi, 4. bolume kadar izledim, 4 simdi inio, ve uyku tutmuo, ne olcagini cok merak ediorm, ...
en son 5. bolumu yayinlandi,
4. bolume kadar izledim, 4 simdi inio, ve uyku tutmuo, ne olcagini cok merak ediorm, ole bi yerde biraktilar ki,
gercekten benim zevklerime hitap eden bi dizi,
acaba benden baska izleyen var mi?![]()
Listede ekli 4 bölüm bekliyoruz bakalım insinde izlicem![]()
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
4. bolumu izledim ve yine merakta birakti, beklemesi inanilmaz zor gelio,![]()
son bolumleri nerden bulurum, guzel bi kaynak bilen var mi,![]()
bende uyuz oluorm ama ayri bi tatda katmio diil,
bence o kadar bekleyip kacirma, cidden cok hos dizi,
torrent deniodum, sanirim gec cikio bolumler, emule`e bi bakim, daha hizli upload ediliodur umarim yeni bolumler,tsk ler
edit: simdi baktim, emule de ayni, sanirim dagitimi yapan arkadas "lol", mecbur onu bekliorz, bu durumda torrent yine daha cazip oluo, bi de daha hizli calisip upload etseler yeni bolumleri,hatta beklemeselerde olur, cikmayan bolumleri de direk yayinlasinlar,
edit2: nbc nin sitesinden bolumler ucretsiz olarak yayinlanio ama bolge kisitlamasi var malesef, bunu asmanin bi yolu varmidir acaba?
proxyler yardimiyla? iphide ile proxy degistirmeyi denedim ama inanilmaz derecede yavasladi baglanti tabi bi sonuc elde edemedim.![]()
BEnde Blow-II nin forumdakı önerisiyle başlamıştım begendım gercekten guzel dizi,4üncü bolumu indiriyorum su an kotama ragmen.
benımde dizilierm aynı Prison,Lost,HEroes su anda.
En son Nachdenklich tarafından düzenlendi: 10-20-2006 saat 18:27
4.bolumde guzel olmus guzel bi yerde bitirdiler.Bakalım 5 te ne olcak.Bu dizi için geleceğin lost dizisi diye bahsediolar![]()
Ya iyi güzel izleniyoda izledikten sonra sıtma tutuyo gelecek bölümde ne olacak diye...![]()
5 bölüm hazır 6. bölüm geliyor 1 sezon bitmeden izlemem bende daha iyi oluyor![]()
5 bölümüde izledim harika dizi lost+pb+heroes+my name is earlizlenmesi gerekli diye düşünüyorum
6 da çıkmış sanırım
Yarış Simulasyonları Portalı
Serkan (Pegasus) Seni unutmayacağız.