Oyuncu kadrolarıda baya bi genişledi valla,dizinin boyutu değişcek gibi duruyo.
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Heroes [Spoiler İçerir] başlıklı konu tartışılıyor; Oyuncu kadrolarıda baya bi genişledi valla,dizinin boyutu değişcek gibi duruyo ....
Oyuncu kadrolarıda baya bi genişledi valla,dizinin boyutu değişcek gibi duruyo.
ilk sezon 20-21 ep'ler arasındaki çoğu karakter trailer 'da sanırsam uzun soluklu oyuncu olarak karşımıza çıkacaklar .
gelecekle ilgili tek değişiklikte bombanın gökyüzünde patlaması oldu hatırlatmak isterim hiro sylar'ın claire'i öldürdüğünü zannediyordu gelecekte ve bu yüzden ona kılıcını sapladığında kendini yeniledi düşüncesindeydi ama böyle olmadığının farkındayız tarih tekerrür ediyor nathan öldü sylar eğer bu şekil değiştiren hatunuda aklarsa sanırım 21.bölüme benzer bir şeyler olabilir![]()
Heroes 2. sezon promosu yayınlandı...
Artık gelsin şu diziler ya sıkılmaya başladım, hatta hiç bitmesin sabah akşam Lost, Heroes, Prison Break olsun![]()
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Bencede hiç bitmesin bu saydığın 3 diziBen beklerken My Name is Earl ile Dexter izliyorum.
bende 4400 ve smallville le yetiniyorum biran önce başlasın artık bu diziler![]()
evet heroes'tan bahsetmiştim yeni 7 bölüm nedeniyle merak ettim.
Lost ve Prison Break'i zaten öncelikli olarak bekliyordumama tarihleri bilmiyordum iyi oldu teşekkürler.
Benimde hatırladığım Heroes 7 bölüm oynayıp tekrar küçük bir ara vericek kaynağı bulmaya çalışıcam.![]()
boyle bi bilgi geldi ama yayinlanmadi sanirim arkadaslar bolumler, onun yerine comicler devam etti,
zaten 24 eylulde 2. sezon baslio