Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Legend Of Galactic Heroes (anime) başlıklı konu tartışılıyor; Legend Of Galactic Heroes (Ginga Eiyu Densetsu) Series (1988)
Bir çoğunuz hatırlamayabilirsiniz, ama benim dönemim de oldukça güzel bir animasyon ...
Legend Of Galactic Heroes (Ginga Eiyu Densetsu) Series (1988)
Bir çoğunuz hatırlamayabilirsiniz, ama benim dönemim de oldukça güzel bir animasyon olan galactic heroes haftada 1 yayınlanmasına rağmen ilgiyle beklenirdi. Tow and jerry, donald duck, temel reis gibi çizgi filmlerin yanında, Robotech, LOGH tamamen birer şaheser kaçmakta. Açıkçası sörf sırasında raslantısal denk geldiğim bir fotoğrafla hatırladım bu diziyi. Küçükken seyretiğim için tam olarak sonunu hatırlamıyorum, bende indirip tekrar seyredeyim dedim.
İnsanlık tarihinde kahramanlar ve değiştirebildikleri çok önemli yer tutar diyerek başlıyor dizi ve her güç isteğinin her hırsın altında sadece kişisel ihtirasların bulunduğunu adamın gözüne gözüne sokuyor. Bu seriye önce 1 saatlik film ile başlamanızı tavsiye ederim. Kim nedir? her bölümde açıklanmasına rağmen olayların oturması için önemli. Daha sonra 110 bölüm devam ediyor.