Merhaba,
Diğer konu çok uzadı buradan 4. sezona devam edebiliriz. 4. sezon için altyazı hazır mı mesela? İzleyenlerin yorumları neler?
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Divx/DVD forumunda Lost 4.Sezon (Spoiler İçerir!) başlıklı konu tartışılıyor; Merhaba, Diğer konu çok uzadı buradan 4. sezona devam edebiliriz. 4. sezon için altyazı hazır mı mesela? İzleyenlerin yorumları neler?...
Merhaba,
Diğer konu çok uzadı buradan 4. sezona devam edebiliriz. 4. sezon için altyazı hazır mı mesela? İzleyenlerin yorumları neler?
Altyazı mevcut. Konu aynen devam. Lost tarafında değişen hiçbirşey yok. Yeni olaylar eski gizemleri unutturuyorlar. Şimdi birde flashforwardlar varki oy oy. Yarısı gelecek yarısı geçmişten. Böylece hiç gizem çözmeyecekler demektir.
Ayrıca dizide hugo birşeyler söylüyor. Topla oynarken. Birde ocean 6 davası var. Adamın içine kurt düşüyor acaba neyse seyretmeyenlere ayıp olur yazmıyorum.
Ben bu bölüme bakmayım bol bol Spoiler olur.![]()
eşekin sırtına yükü vurdum, eve gidince izlerim. çok heyacanlı geçmediğini söylediler. fazla merak uyanmasın kimsede.. sıradanmış...![]()
720p olanıda mevcut şuan.ben indirdim.onu izleyecem
Bence gayet güzel bir bölümdü beğenmeyenler halt etmiş10 ay ayrı kalınca koptular heralde
Flashback yerine flashforwardlar ağır basacak gibi geliyor bana bu sezon. Ancak yine soru işaretleri başladı ve bütün sezon boyunca bunları çözümlemezlerse "ee yeter artık ama" dedirticek gibi![]()
Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele...
Ben episode00 ve 01 olmak üzere iki ayrı bölüm çekmişim. Bunlara ayrı ayrı alt yazı yok sanırım divxplanet'de.. ya da ben göremedim.
yeni eklenmiş sanırım 2-3 gün önce baktığımda yoktu.
Hiç beklentilerimi karşılamadı.
Bi an "Lost" un soru çözen değil soru üreten bir dizi olduğunu unuttum böyle bir beklenti içine girdim.Tabi sonu yine hüsran.
Yine bir sürü soru oluşturuyor kafada.Ve gerçekten aksiyon olarakta çok zayıf bir bölümdü.
Ama umudumu kaybetmedim.Diğer bölümleri bekliyorum...
yaw sezon 4 ıcın lınk bulamdım nerden buldunuz yahuuuuu yardım lufen
önceden yazılmış yani dizinin başlangıcından bitişine kadar bir senaryosu olmadığı için bu adamların sıkıp sıkıp duruyorlar.Bence artık saçmalamaya başladılar
Ligtsaber ınızla oynerken dikkatli olun
hani filmin sonlarına doğru olan sahneler varya işte 4. sezonun ilk bölümünde onlar olmasa izlenmese bile olur yani
Valla benim çok hoşuma gitti bana göre güzel bir başlangıç oldu