Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Divx/DVD »

Nero'da DVD yazma Sorunu

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Divx/DVD forumu altında Nero'da DVD yazma Sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba, Nero'da DVD yazma konusunda problem yaşıyorum. Şimdiye kadar yazdırdığım DVD'lerin hiçbirinde problem olmadı ama, ne zaman film DVD'sini kaydetmeye ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 15-02-06, 17:15   #1 (permalink)
eturker
Rookie Member

Katılım tarihi: 10.02.06
Nereden: Istanbul
Exclamation Nero'da DVD yazma Sorunu

Merhaba,

Nero'da DVD yazma konusunda problem yaşıyorum.
Şimdiye kadar yazdırdığım DVD'lerin hiçbirinde problem olmadı ama,
ne zaman film DVD'sini kaydetmeye çalışsam, sorun yaşıyorum.

DVD'nin aynısını kopyalıyor ama, yazdırdığım kopyadaki görüntüler hemen takılmaya başlıyor. Yani en fazla 5 dk falan seyredebiliyorum. Bu arada kopyaladığım DVD filmler orjinal değil, yani kopyadan çoğaltıyorum.
Konu hakkında bilgisi olandan yardım rica ediyorum.
eturker çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-02-06, 17:46   #2 (permalink)
Pusu
V.I.Member

Pusu Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.11.04
Nereden: Ankara@Antakya
film dvd si derken,dvd film mi kopyalıyorsun yoksa divx filmleri mi atıyorsun dvd ye? ayrıca kullandığın medyalar ile dvd yazıcın uyumsuz da olabilir..ayrıca da nero 7 kullanmanı tavsiye ediyorum.

Pusu çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-02-06, 17:49   #3 (permalink)
sHiNe
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.05
Nereden: İzmir
DVD filmleri kopyalmak için DVD Shrink kullanmanı tavsiye ederim. DVD/Dvix bölümünde resimli anlatımı mevcut
sHiNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-02-06, 17:56   #4 (permalink)
eturker
Rookie Member

Katılım tarihi: 10.02.06
Nereden: Istanbul
Nero OEM 6.6.1.4 kullanıyorum. Çakışma olduğunu sanmıyorum, çünkü birçok şey yükledim. Örneğin, Divx, hazırlanmış DVD kamera çekim, mp3 ve resimler gibi birçok ayrıntıyı DVD writable'ye kaydettim.
DVD Film kopyalıyorum, Divx değil.

Nero OEM 6.6.1.4 sürümü ile nero 7 arasında kayıt açısından bir sorun olduğunu sanmıyorum, varsa ve biliyorsanız, açıklarsanır sevinirim.
eturker çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-07-08, 18:46   #5 (permalink)
bizimcty
New Member

Katılım tarihi: 04.07.08
Nereden: uzay
Ynt: Nero'da DVD yazma Sorunu

avi divix cok gec yazıyor
bizimcty çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 10:14.