Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Divx/DVD »

Windows Media Playerda Video Sorunu

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Divx/DVD forumu altında Windows Media Playerda Video Sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "merhaba bnm internetten indirdigin bazı videoları izleyememekle ilgili bi sorunum var mesela herhangi bi video indiriyorum soora windows media player ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 11-08-04, 23:50   #1 (permalink)
ZoqureS
Rookie Member

ZoqureS Avatar

Katılım tarihi: 18.07.04
Nereden: İstanbul
Question Windows Media Playerda Video Sorunu

merhaba bnm internetten indirdigin bazı videoları izleyememekle ilgili bi sorunum var mesela herhangi bi video indiriyorum soora windows media player da izlemek istiyorum ama video açılmıyo bu bazı videolarda oluyo player rın altında bi yerde codec aranıyor flan dio soora kendi kendine codec yukluyo en sonda bi sorun çıkıyo 2 saçenekle biri kapat biride web yardım windows media player ın sitesinden indiriorum gene indiriyorum codec i fakat gene çalışmıyo videolar lutfen yardım edin teşekkürler..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-08-04, 00:56   #2 (permalink)
deeper
Rookie Member

deeper Avatar

Katılım tarihi: 08.08.04
Nereden: Death
Divx'in son versiyonunu kullanmayı denedin mi?Denemediysen mutlaka dene büyük ihtimal çalışır.Sorun wmada değil bence.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-08-04, 01:06   #3 (permalink)
ZoqureS
Rookie Member

ZoqureS Avatar

Katılım tarihi: 18.07.04
Nereden: İstanbul
teşekkürler ama nerden indirebilirim divx in en son versionunu?
ZoqureS çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-08-04, 01:12   #4 (permalink)
deeper
Rookie Member

deeper Avatar

Katılım tarihi: 08.08.04
Nereden: Death
http://www.divx.com/divx/download
deeper çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-08-04, 09:54   #5 (permalink)
lostadige
Rookie Member

lostadige Avatar

Katılım tarihi: 07.07.04
aslında bu benimde başıma geldi.hatta en son dün open water filmini indirdim yaklaşık 900Mb lık bir dosya açında "acquiring license" diye bir mesaj veriyor.sonra bir internet sitesinden codec alıyor ve sadece 52 sn lik bir fragman gösteriyor.bu konuda bilgisi olanlar varsa lütfen bizimle paylaşsın....
lostadige çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:56.