Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda 3d Çalışmalarım başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar 5 aydır 3d max kullanıcısıyım ona göre yorum yapınız Hamam Elif Harfi Dış mekan çalışması Atatürk köşesi - 1 ...
Çok güzel olmuş bence çalışmaların 5 aylık kullanan birine göre harika
Teşekkür ederim 3dGameMan![]()
harika olmuş raytrace isini cozmussun. rendering'i hangi motorla yaptiysan cok guzel duruyor. kamera ozellikleri ve konumuyla oynarsan sanirim cok daha hareketli sahneler elde edebilirsin. versiyon kac? ben hala 5 kullaniyorum![]()
bayağı etkileyici![]()
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..
kardeş tebrik ederim
yalnız bir şeye dikkat ettim...son resimde ya yatak çok küçük ya oda çok büyük![]()
@ SaintLazarus Vray 1.5 RC 5 kullanıyorum ve max 9 kullanıyorum 2009a geçeceğim yakında ama işte max 9 projelerinde sorun çıkartıyor. Bence sende yükselt maxi 5 eskide kaldı yaw
@hami10
Teşekkür ettim hami
@karaca valla orantı sorunu var dediğin doğruResmi çıkarttıktan sonra farkına vardım
Üşendim baştan almak için
![]()
Harika olmuş tebrik ederim.Daha güzel işler çıkaracak gibi görünüyorsun.Emeğine sağlık... +rep![]()
5 aylık bir süreç için güzel çalışmalar![]()
[QUOTE=YoL_GezeR;1022104]Bence sende yükselt maxi 5 eskide kaldı yaw
alismis kudurmustan beterdir, ayrica ben de eskide kaldim artik
bazi materyallerin cozunurlugu dusuk, o yuzden gerilmisler hafif. baska calismalari da bekleriz.
ilk olarak iyide neden cafedede yatak odasındada aynı lambayı kullandın???![]()
eline sağlık güzel olmus ya bende solidworksle urasıyom bu aralar bakalım senin kadar basarılı olabilecekmiyiz![]()
Kardeşim güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Işığın yerini biraz değiştirsen nasıl olur merak ediyorum?
::NaKKaSh.tr on the line::
CEngASUS F6E