hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

3d Hakkında

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında 3d Hakkında başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar ben 3d modellemeye başlamak istiyorum çizim vesaire için yüksek çözünürlük mause mu yoksa çizim pedlerinden mi önerirsiniz?Önerebildiğin bir marka ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Grafik Tasarım

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 12-04-08, 12:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
Mendilci
Cool Member
Bilgisayarım

Mendilci Avatar

Katılım tarihi: 28.03.08
Nereden: Ümraniye
Post 3d Hakkında

Arkadaşlar ben 3d modellemeye başlamak istiyorum çizim vesaire için yüksek çözünürlük mause mu yoksa çizim pedlerinden mi önerirsiniz?Önerebildiğin bir marka varsa söylermisiniz 100 ytl bütcem var.

Teşekkürler
Eski 13-04-08, 00:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
chivalrous
Member

Katılım tarihi: 22.03.04
Nereden: istanbul
Ynt: 3d Hakkında

3d modellemeden kastınız eğer, ornek olarak 3d max programını ogrenip birşeyler yapmak etmek ise..bence o 100 ytl su an cebinizde kalsın..Kullanmıs oldugunuz mouse yeterli olacaktır...bence kitap vs. kaynak alıp 100 ytl yi o sekilde değerlendirin...
chivalrous çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-08, 10:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
Mendilci
Cool Member
Bilgisayarım

Mendilci Avatar

Katılım tarihi: 28.03.08
Nereden: Ümraniye

Alıntı:
chivalrous tarafından iletildi. Mesajı göster
3d modellemeden kastınız eğer, ornek olarak 3d max programını ogrenip birşeyler yapmak etmek ise..bence o 100 ytl su an cebinizde kalsın..Kullanmıs oldugunuz mouse yeterli olacaktır...bence kitap vs. kaynak alıp 100 ytl yi o sekilde değerlendirin...
heh evet işteben de ondan söz ediyorum böyle arabalar falan modellemek istiyorum yani çok fazla profesyonelliğe girmek değil.yani elimdeki mause ile yapayım diyorsun eyv sağol
Mendilci çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-08, 21:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
chivalrous
Member

Katılım tarihi: 22.03.04
Nereden: istanbul

o zaman internette beginner seviye modelleme tutoriallarından baslamalısın...
sonrasında turkce forum sitelerinden yararlanabilirsin...turk userların yaptığı işleri incele gerektiği yerde sorularını sor...
chivalrous çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

3d Hakkında ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
msn hakkında tifosi_o Genel(internet) 0 12-01-08 22:07
ps3 hakkında sahin86 Oyunlar 1 08-11-07 22:15
Apple Mac Book'lar hakkında !!! ve Notbooklar Hakkında! Xeutitan Notebook'lar... 0 08-12-06 11:01
mac lap top hakkında http://h!j@cker Genel 1 04-08-06 07:05
web cam hakkında ozahbap Çokluortam 2 13-11-05 17:17

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:17.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999