+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 19

Adobe Imageready ile hareketli userbar...

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Adobe Imageready ile hareketli userbar... başlıklı konu tartışılıyor; Evet arkadaşlar imageready ile aşşağıdaki userbarın nasıl yapılacağını anlatacağım...

Power Member Jackal_Head_Anubis Avatar
    Katılım tarihi
    20.05.2004
    Nereden
    Mythological Egypt

Adobe Imageready ile hareketli userbar...

Evet arkadaşlar imageready ile aşşağıdaki userbarın nasıl yapılacağını anlatacağım

hM Haber Editörü ALIENWARE Avatar
    Katılım tarihi
    04.09.2004
    Nereden
    N/A
    Ellerine sağlık güzel anlatım olmuş, ama malum hWM şartlarında 400kb lık bi imza pek uygun değil Öyle olsa ilk ben kullanırdım, hoşuma gitti bu

Cool Member RoVeR Avatar
    Katılım tarihi
    01.03.2005
    Nereden
    İzmir
    Çok Saol bi kaç sorun yaşıyorum ama Pratikle gideririm

Cool Member RoVeR Avatar
    Katılım tarihi
    01.03.2005
    Nereden
    İzmir
    hallettim tmm en çözdüm Tekrar saol

Katılım tarihi
    20.05.2004
    Nereden
    Mythological Egypt
    @ALIENWARE;
    teşekkür ederim,dediğin gibi bunu imza olarak hardwaremania da kullanamayız...ancak başka yöntemlerde kullanmak için bu yazıdaki işlem bir başlangıç olabilir...
    @RoVeR;
    teşekkür ederim,bu anlatımı senin sorun olmasaydı yapmazdım belki.Yani beni bu konuda tetikleyici oldun azda olsa yardımım olduysa ne mutlu...takıldığın yerler olursa sorabilirsin...

Cool Member RoVeR Avatar
    Katılım tarihi
    01.03.2005
    Nereden
    İzmir
    Alıntı Jackal_Head_Anubis tarafından iletildi.
    @ALIENWARE;
    teşekkür ederim,dediğin gibi bunu imza olarak hardwaremania da kullanamayız...ancak başka yöntemlerde kullanmak için bu yazıdaki işlem bir başlangıç olabilir...
    @RoVeR;
    teşekkür ederim,bu anlatımı senin sorun olmasaydı yapmazdım belki.Yani beni bu konuda tetikleyici oldun azda olsa yardımım olduysa ne mutlu...takıldığın yerler olursa sorabilirsin...
    Az olurmu, ÇOOKK yardımın oldu çok teşekkür ederim İmageReady yi hiç bilmeyen birine gif imza yaptırdın yaptığımı burada sergilemek isterim !

Katılım tarihi
    20.05.2004
    Nereden
    Mythological Egypt
    Alıntı RoVeR tarafından iletildi.
    Az olurmu, ÇOOKK yardımın oldu çok teşekkür ederim İmageReady yi hiç bilmeyen birine gif imza yaptırdın yaptığımı burada sergilemek isterim !
    İlk denemelerin gayet güzel olmuş.Tabi ki burada imza olarak kullanma bunları çünkü imza kuralları gereği boyutlarından dolayı çok uzun ömürleri olmaz.Genelde photoshop'un yanında gelen bu pogram pek kullanılmaz.Bu programa bugun userbarla başlarsın yarın hayalgücünle daha güzel sunumlar animasyonlar hazırlarsın...Alttaki userbarında hemen değişik bişeyler yapmaya başlamışsın bile...
    En son Jackal_Head_Anubis tarafından düzenlendi: 05-27-2006 saat 03:27

Cool Member RoVeR Avatar
    Katılım tarihi
    01.03.2005
    Nereden
    İzmir
    Evet Aslında DAha Değişiklerinide yaptım ama burayı doldurmamak için eklemedim
    İSterseniz eklerim

Katılım tarihi
    20.05.2004
    Nereden
    Mythological Egypt
    Bu ilk denemelerinden sonra daha değişiklerini ve güzellerini yaptığına eminim...Ancak buraya ekleme...zaten sayfayı fazlasıyla ağırlaştırdık...sonra kızmasınlar...

Moderator hami10 Avatar
    Katılım tarihi
    02.08.2004
    Nereden
    ŸašaĶ BöLG3
    sagol anlatımın için deniycem
    H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..

New Member ahmee4 Avatar
    Katılım tarihi
    29.09.2006
    google amca saolsun sayesinde burayı buldum.. güzel bitane yaptım ama göstermem :P
    saol genede

New Member
    Katılım tarihi
    14.06.2006
    Nereden
    İSTANBUL

herşey çok güzel anlatılmış sağol ancak bir yer anlatılmamış,ben bu sizin çalışmanızdaki gibi resim üzerindeki parlaklığı yapamadım,yardımcı olurmusunuz?

teşekkürler.

Katılım tarihi
    20.05.2004
    Nereden
    Mythological Egypt
    slmlar enis65;
    Ben bu sunumda genel olarak hazırlanmış bir userbarı nasıl hareketlendiririz onu anlattım...Senin söylediğin kısımı zaten herhangi bir userbar hazırlarken yapıyoruz...Burada m4gnetic arkadaşımızın hazırladığı sıfırdan bir userbarın nasıl yapılacağı ile ilgili bir sunum var...aradığın bilgiyi orada bulabilirsin...

Rookie Member YAGMURSANEM Avatar
    Katılım tarihi
    23.03.2007
    Nereden
    istanbul

Ynt: Adobe Imageready ile hareketli userbar...

bence diğer anlatımlara bakıp öle başlasaydın.photoshop a çok yabancı olmadığım halde bu anlatımdan bişe anlamadım.
    by m4genıc gibi yapsan anlatımlarını bence daha iyi ve açıklayıcı olur .tabi yinede TEŞEKKÜRLER
    En son BLACKandWHITE tarafından düzenlendi: 10-14-2007 saat 00:28

New Member
    Katılım tarihi
    13.10.2007

Cevap: Adobe Imageready ile hareketli userbar...

Alıntı enis65 tarafından iletildi. Mesajı göster

herşey çok güzel anlatılmış sağol ancak bir yer anlatılmamış,ben bu sizin çalışmanızdaki gibi resim üzerindeki parlaklığı yapamadım,yardımcı olurmusunuz?

teşekkürler.

O parlaklık photoshoptayken daha ımage readye geçmeden Layer/Layer style/Bevel and emboss'tan depth ve sizeden isteğin gibi ayarlayabilrsin.

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon

LinkBacks (?)

Tags for this Thread

Reklam

Reklam 2
Reklam 3