Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Adobe Imageready ile hareketli userbar... başlıklı konu tartışılıyor; Evet arkadaşlar imageready ile aşşağıdaki userbarın nasıl yapılacağını anlatacağım...
Çok Saol bi kaç sorun yaşıyorum amaPratikle gideririm
![]()
@ALIENWARE;
teşekkür ederim,dediğin gibi bunu imza olarak hardwaremania da kullanamayız...ancak başka yöntemlerde kullanmak için bu yazıdaki işlem bir başlangıç olabilir...
@RoVeR;
teşekkür ederim,bu anlatımı senin sorun olmasaydı yapmazdım belki.Yani beni bu konuda tetikleyici oldunazda olsa yardımım olduysa ne mutlu...takıldığın yerler olursa sorabilirsin...
İlk denemelerin gayet güzel olmuş.Tabi ki burada imza olarak kullanma bunları çünkü imza kuralları gereği boyutlarından dolayı çok uzun ömürleri olmaz.Genelde photoshop'un yanında gelen bu pogram pek kullanılmaz.Bu programa bugun userbarla başlarsın yarın hayalgücünle daha güzel sunumlar animasyonlar hazırlarsın...Alttaki userbarında hemen değişik bişeyler yapmaya başlamışsın bile...RoVeR tarafından iletildi.
![]()
En son Jackal_Head_Anubis tarafından düzenlendi: 05-27-2006 saat 03:27
Evet Aslında DAha Değişiklerinide yaptım ama burayı doldurmamak için eklemedim
İSterseniz eklerim![]()
Bu ilk denemelerinden sonra daha değişiklerini ve güzellerini yaptığına eminim...Ancak buraya ekleme...zaten sayfayı fazlasıyla ağırlaştırdık...sonra kızmasınlar...![]()
sagol anlatımın için deniycem
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..
google amca saolsun sayesinde burayı buldum.. güzel bitane yaptım ama göstermem :P
saol genede![]()
slmlar enis65;
Ben bu sunumda genel olarak hazırlanmış bir userbarı nasıl hareketlendiririz onu anlattım...Senin söylediğin kısımı zaten herhangi bir userbar hazırlarken yapıyoruz...Burada m4gnetic arkadaşımızın hazırladığı sıfırdan bir userbarın nasıl yapılacağı ile ilgili bir sunum var...aradığın bilgiyi orada bulabilirsin...
bence diğer anlatımlara bakıp öle başlasaydın.photoshop a çok yabancı olmadığım halde bu anlatımdan bişe anlamadım.![]()
by m4genıc gibi yapsan anlatımlarını bence daha iyi ve açıklayıcı olur .tabi yinede TEŞEKKÜRLER![]()
En son BLACKandWHITE tarafından düzenlendi: 10-14-2007 saat 00:28