Directx 10 For Microsoft Windows Xp (new) 65.20 Mb
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Directx 10 For Microsoft Windows Xp (new) 65.20 Mb başlıklı konu tartışılıyor; Tanıtım:
Microsoft'un genel olarak oyunlarda DirectX programlaması için ürettiği yazılımın bu SDK, yani programlama sürümünde grafik tabanlı uygulamalar için de ...
Directx 10 For Microsoft Windows Xp (new) 65.20 Mb
Tanıtım:
Microsoft'un genel olarak oyunlarda DirectX programlaması için ürettiği yazılımın bu SDK, yani programlama sürümünde grafik tabanlı uygulamalar için de destek sunması oldukça hoş. Ancak tabiki bir OpenGL teknolojisiyle karşılaştırılamaz. Yine de son çıkan ekran kartlarından en iyi performansı almak ve tüm özellikleriyle kullanmak için sisteminizde muhakkak olması gereken bir Microsoft sistem eklentisi. Ayrıca standart sürüme ek olarak bu SDK sürümü ile, DirectX tabanlı uygulamalar da geliştirebiliyorsunuz.
Programın Yeni Sürümünün Özellikleri :
DirectX Kodu Aralık Güncelleme paketi
Direct3D eklentileri Kütüphanesi
Araçlar, uygulamalar, örnekler ve belgeler
DirectX 10 sistem çalıştırılabilir dosyaları (oyunları ve bu tabanlı uygulamaları çalıştırabilmek için)
DirectX 10 uygulama geliştirme arabirimi (SDK ile)
DirectX, C++ ve C# tabanlı geliştirmeler için örnek uygulamalar, kodlar, araçlar ve kaynak kodları
Ynt: Directx 10 For Microsoft Windows Xp (new) 65.20 Mb
rusların yaptıgı patch gibi bir sey olması lazım
buyuk ihtimalle odur
eger o ise vistadaki directx 10 dosyaların bi kopyasıdır
xp de calısır %100 aynı performansı vermez
ama oyunların directx10 sekmesi acılır.....
İsterse DirectX 20 ye destek versinler, gene de o Vista saçmalığını kullanmam. Kağnı arabasından yavaş, sürekli sorunlar çıkaran işletim sistemini öve öve bitiremediler
Vista xpden 10 kat daha iyi bir sistem nerden cıkardın dicen
amd sempron
1 gb ram
256 ekran kartı
bu sitemde kurdum ilk DEDİMKİ NE KÖTÜ Bİ İŞLETİM SİSTEMİ simdi yanımda yazan sistemle kullanıyoum sorunsuz en ufak bi aksma yok yüksek sistemle süper calsıyo bubir gercek ama normalide böle olması gerekmiyormu hızlı araba cok benzin yakar gibi
Benimde Vistayı kullandığım sistem seninki ile hemen hemen aynıydı, fakat ben vista da çok sorunlar yaşamıştım. Her programı engelliyordu ve işlemciyi çok yavaşlatıyordu. XP daha sade ve PC'ye neredeyse hiç yük yapmıyor dolayısıyla daha hızlı bana göre
CodeMaster tarafından iletildi.
Benimde Vistayı kullandığım sistem seninki ile hemen hemen aynıydı, fakat ben vista da çok sorunlar yaşamıştım. Her programı engelliyordu ve işlemciyi çok yavaşlatıyordu. XP daha sade ve PC'ye neredeyse hiç yük yapmıyor dolayısıyla daha hızlı bana göre
Service Pack olmadan kullandıysan eğer sorun yaşaman normal. Service Pack 1 kurulu sağlam bir bilgisayarla Vista çok güzel oluyor.
arkadaşlar vista gerçekten sağlam sistemle güncel bir şekilde gayet stabil kullanılabiliyor 4 gb ram den aşağıya pek tavsiye etmiyorum.he sonuçta WINDOWS tabi bir yere kadar