Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda fotoğrafı karikatüre çevirme başlıklı konu tartışılıyor; şimdilik yaptığım çalışmayı koyuyorum, nasıl yaptığımı merak edenler, en alttaki linke bakabilir,ingilizcem yok ama oradaki adımları inceleyerek yaptım. Kendim anlatmak ...
şimdilik yaptığım çalışmayı koyuyorum, nasıl yaptığımı merak edenler, en alttaki linke bakabilir,ingilizcem yok ama oradaki adımları inceleyerek yaptım. Kendim anlatmak isterdim ama nasıl anlatacağımı bilemedim açıkcası.Ayrıca resmin son halindeki plastik etkisini photoshop ta değil paint shop pro da verdim,bunuda belirtmekte fayda var.
iyi güzelde karikatür diye buna denmiyor bizim oralarda.. anime-manga tarzı na sokmuşsun -ki onu da çok yüzeysel olarak yapmışsın açı değişikliği yapıp yüze 2 filter yapmışsın.. Gözler çok bozulmuş.
travesti mi?o da ayrı bi bakış açısı tabi ki......karikatürde genelde karakteristik özellikler ön plana çıkar ya o bakımda dudakları biraz büyüttüm ,yanakları çukurlaştırdım,gözleri daha bi çekiştirdim...ama travesti olsun diye yapmadım valla...
neyse arkadaşlar varsa travestiye çevrilecek resimleriniz yardımcı oluruz...
evet bu manga tarzında olmuş ama başarılı bir çalışma. tebrikler.
Teşekkür ederim yapıcı eleştirin için.
Ayrıca Revlis kardeş amaç resmi manga haline getirmek olduğu için ister istemez gözler falan da bozuluyor.
Bu tarzdaki ilk denememdi maksadım zaten bu şekilde sizlerdende birşeyler öğrenmekti mesela şu liquify olayını bilmiyordum ilk fırsatta onuda kurcalayacağım....