hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

''Google Logo Yapsana'' yarışması...

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında ''Google Logo Yapsana'' yarışması... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Geçen yıl ilk defa 23 Nisan'da Türkiye için özel bir logo yayınlayarak, Google Türkiye ana sayfası logosunun yerine, Türk çocuklarının ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Grafik Tasarım

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 05-03-08, 11:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
Jackal_Head_Anubis
Power Member
Bilgisayarım

Jackal_Head_Anubis Avatar

Katılım tarihi: 20.05.04
Nereden: Mythological Egypt
''Google Logo Yapsana'' yarışması...

Geçen yıl ilk defa 23 Nisan'da Türkiye için özel bir logo yayınlayarak, Google Türkiye ana sayfası logosunun yerine, Türk çocuklarının 23 Nisan'ını ve Ulusal Egemenlik bayramını kutlayan özel tasarımlı bir logo kullanan Google bu yılda bir ilk'e imza atarak Türkiye genelinde 'Google Logo Yapsana' yarışması başlattı.

Logo Yapsana adresine girip kayıt olup, tasarımları internet ortamında 31 Mart tarihine kadar göndermek yeterli olacak. Google yetkililerinden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek olan tasarımlar arasından birinci seçilen logo, 23 Nisan günü Google adresinde Google logosu yerine kullanılacak.

Ayrıca;
# Kazanan tasarımcıya 24” Apple iMac verilecektir.
# İlk On Tasarımcıya Google Lava Lamba
# İlk Otuz Tasarımcıya Google Katılım Sertifikası

Chip,Google
Eski 05-03-08, 12:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Blick Avatar

Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10
Ynt: ''Google Logo Yapsana'' yarışması...

haber için sağol @JHA (:
vay be google de farklı bir izlenim uyandırmış bizimkiler galiba hoş bişey olmuş
Blick çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-03-08, 13:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
ultrAslan100
Cool Member
Bilgisayarım

ultrAslan100 Avatar

Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: ...ultrAslan...HERYERDE!!!

ben elimle bişiyler karaladım inşallah dereceye girer(umudum yok ama... ) siyah-beyaz olmasında bi sakınca olurmu acaba?
Eski 05-03-08, 17:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
chileq
Power Member
Bilgisayarım

chileq Avatar

Katılım tarihi: 26.06.07
Nereden: ^_S_^
Resimler: 3

bana kalırsa dikkat çekici bişiler isterler,siyah beyaz işlerine gelmez gibi geldi bana...

her yeni başlayan macera heycan dolu chileq kokar...
!!!TEmpUS fUGit!!!
chileq çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-03-08, 23:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
ultrAslan100
Cool Member
Bilgisayarım

ultrAslan100 Avatar

Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: ...ultrAslan...HERYERDE!!!

biraz lenklendirip gönderirim o zaman... bunu kağıda çizdim ama foto. mu çekip atayım tarayıcı mı kullansam daha iyi olur? :s
ultrAslan100 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-03-08, 23:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
chileq
Power Member
Bilgisayarım

chileq Avatar

Katılım tarihi: 26.06.07
Nereden: ^_S_^
Resimler: 3

walla bence her ikisi de....en azından ikisini de yap hangisi daha ii gözüküyosa onu yolla.
chileq çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-03-08, 11:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
Jackal_Head_Anubis
Power Member
Bilgisayarım

Jackal_Head_Anubis Avatar

Katılım tarihi: 20.05.04
Nereden: Mythological Egypt

Alıntı:
ultrAslan100 tarafından iletildi. Mesajı göster
ben elimle bişiyler karaladım inşallah dereceye girer(umudum yok ama... ) siyah-beyaz olmasında bi sakınca olurmu acaba?
siyah-beyaz olmasının bir sakınca teşkil edeceğini sanmam...bence önemli olan çizdiğiniz logonun anlamı...siyah-beyaz olması çiziminize bir anlam katıyorsa zaten kesinlikle renklendirmeyin derim ben...anlamı bozmadan renklendirilerek daha güzelde olabilir çiziminiz tabi...

Alıntı:
ultrAslan100 tarafından iletildi. Mesajı göster
biraz lenklendirip gönderirim o zaman... bunu kağıda çizdim ama foto. mu çekip atayım tarayıcı mı kullansam daha iyi olur? :s
bence iyi bir tarayıcı kullanabilirsiniz...ayrıca ''orjinal çizimlerinizi saklamayı unutmayınız'' demişler...dikkat etmek lazım...
Jackal_Head_Anubis çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-03-08, 15:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
perikspor
New Member

Katılım tarihi: 06.03.08

Arkadaşlar bu yarışmaya dikkat çekmek için 7 mart cuma günü google taksim'de bir flash mob etkinliği düzenliyor. 30 kişi değişik noktalardan gelerek üzelerindeki sweatshirt'ü çıkarıp 10 dakika süreyle hareketsiz donuyorlar. daha sonra da google mesajı içeren bir pankart açıp dağılıyorlar.

Yurtdışındaki örnekler gibi başarılı olabilecek mi bakalım?
bu yarışma ve etkinliğin bir de facebook grubu var; Login | Facebook
perikspor çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

''Google Logo Yapsana'' yarışması... ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Türkiye Voleybol Federasyonu Logo yarışması sonuçlandı willywonka Grafik Tasarım 1 20-02-08 01:23
Ödüllü Logo Yarışması De_sigNer Grafik Tasarım 8 01-03-07 16:27
TRT2 ''Bilişim Rüzgarı'' prog. logo yarışması... Jackal_Head_Anubis Grafik Tasarım 7 04-08-06 20:56
Google OS [Google işletim sistemi, ilk snapshot] tansu Genel(OS) 19 28-10-05 23:09

Saat ayarı GMT +3. Saat : 03:59.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999