Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda hardwaremania.com wallpaper denemeleri başlıklı konu tartışılıyor; bu başlık altında yaptığınız wallpaperları paylaşalım arkadaşlar... ilk çalışma benden.....
bildigim kadariyla sne photoshopta çok yetenekliydin.. bence dha güzel şeyler yapmalısın.. bunlar benişm hoşuma gitmedi.. mesela şöyle arka planda bir bilgisayar ortamı, blur efekti vs.. ne bileyim şöyle havalı bişey yani..
ilk resmi eye candy ile mi yaptın ?
abi ilk yaptıgın cok harika alevli felan... valla wallpaper ım yaptım onu o kadar cok begendim... 2. ise buz devri filminin reklam kapağı gibi olmus ama oda cok hoş![]()
@pegasus01
aga bunlar hazır kalıp, yapması yaklaşık 10 saniye
@vito
hepsi eye candy
@esperenza
sağolasın, bunlar başlangıç, sizlerden devamını bekliyorum..
![]()
abi şöle buzlu muzlu benim ismimi de yazarmısınmadem kalıpmış heuhe.
ya wala bende ilk olanını begendim cok, alevler felan. bastan hayran kaldım way dedim black abimiz alevler yaratmıs felan. sonra kalıp dedin forsun düştü(ama yok seni bilioz zati arama modifielerinde, ellerine saglık.)
ya bu arada bende bi ufak tutorial vardı bu alevli yazıları yapabilmek icin. denedim beceremiomauha ne malım ya..
artık benim delulali tarafından iletildi.
![]()
Tehlikenin farkında mısınız?
benim söylediğim bu tarz wallpaperlar işte..lulali tarafından iletildi.
hepsi cok güzel lulalininkini bende arka plan yaptım
Hominem te memento
gaza getirdiniz black'i. şimdi kasıyodur kesin, patlatacak bişiler![]()
![]()
yaw bende yapmak istiyom ama BLACKandWHITE abimiz solese su kalıpları nerden buldugunu????
eye candy for photoshop diye aratırsan bol miktarda bulursun. PS içine filtre olarak ekleniyor kurulduğunda.
@Halim
bunca saat kassaydım iyi bişi yapardım ama avrupa yakasını ve almanya maçına baktımboş vaktim olmadı..
bir ara yaparım inşallah...