Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda ..::İlk Renklendirme Çalışmam + Yardım::.. başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar bu konudaki ilk denemem ancak çalışırken nasıl olduysa bayanın dudağının rengini tutturamadım (bize göre sağ'da) bi bozukluk oldu.bunu nasıl ...
ilk denemen için hayli iyi..
o bölgeye %1000 gibi bi zoom yapıp smudge aracını elinize alın ve yavaş yavaş siyah bölgeyi içeriye yani dudağa doğru itip yok edin.
HwM İmza kuralları
Athlon XP 2500+ | Epox 8rda+ rev2.2 | 2 x 512mb Kingston ddr400 | Powercolor 128 MB Radeon 9800SE 256bit | Asus 52x32x52x | Samsung 80gb 7200 8mb cache | Asus TA231 | Samsung 763mb
@pegasus seni unutmayacağız
çok teşekkürler,hemen deniyorum.
DÜŞMANIMIN ATTIĞI TAŞ DEĞİL
DOSTUMUN ATTIĞI GÜL YARELER BENİ
lifedeno tarafından iletildi.
çok doğru arkadaşım.
şimdi dikkat ettim.
abi ilk deneme için mükemmel yaw![]()
yaw ben 1 senedir uğraşıyom( özellliklede renklendirmeye)
böylesinin yapamam
bak kıskandım şimdi![]()
görmiyeyim seni buralarda bi daha![]()
![]()
![]()
Güzel olmus gercekten...
>>>>>> OrkO & Sovalye Kardeşliği <<<<
dostum,inanın photoshop u pc ye yeni yukledım. bikaç gun oluyo ve yeni kullanmaya başladım yani daha önce kullanmışlığımda yoktu.ilk fotomontaj daha sonra renklendırme yaptım.ılk calısmalarımıda hemen burada yayınladım.acamas tarafından iletildi.
çünkü bu iki çalışmayıda buradaki üstadlardan öğrendim (öğrendim demek yalnış anlaşılmasın).
ilk i sabit konulardan fotomontajdı.orada yazanları kelımesı kelımesıne uygulamaya calıştım ve oldu (sayılır).ikincisi renklendırmeydi onuda sabit başlıktan aynen uyguladım (bazı renk no ları degıstırdım uygunluk için) oda oldu (sayılır). (kendimde bazı ayrıntıları deneme yanılmayla buldum)
başka hiçbir kaynaga falan bakmadım daha.bu sıralar bakmayada pek nıyetım yok bu sitedekılerden başka.senin benden daha iyi çalışmalar yapacağını umarım.(eminim zaten yapıyorsundur)
Yorum yapan ve kaynaklarından yararlandığım üstadlara tekrar teşekkürler.
En son sword1 tarafından düzenlendi: 02-08-2006 saat 21:54
dudak harici güzel olmuş..
tebrikler...
![]()