hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

logo

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında logo başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar logo hazırlamak istiyorum iş yeri için fakat nasıl yapmam gerektigi hakkında bi bilgim yok yardımcı olurmusunuz logonun içerigi sinyal ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Grafik Tasarım

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 20-02-08, 16:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
sinyal
Rookie Member

sinyal Avatar

Katılım tarihi: 09.02.08
Nereden: bursa
Blog Mesajları: 1
logo

arkadaşlar logo hazırlamak istiyorum iş yeri için fakat nasıl yapmam gerektigi hakkında bi bilgim yok yardımcı olurmusunuz logonun içerigi sinyal sürücü kursu olucak farklı olsun istiyorum ama bakalım şimdiden teşekkürler
sinyal çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-02-08, 18:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator
Bilgisayarım

BLACKandWHITE Avatar

Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 11
Ynt: logo

photoshop veya benzeri bir program bilgin yoksa hiç kastırma. burdan yardımcı oluruz veya grafik işleri ile uğraşan yerlere sipariş ver yardımcı olsunlar..
birazdan arkadaşlar bişiler karalar yollar zaten mrk etme..

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez
Yelkenler Biçilecek, Yelkenler Dikilecek !
BLACKandWHITE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-02-08, 21:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
m4gnetic
Moderator
Bilgisayarım

m4gnetic Avatar

Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24

sarı-turuncu ağırlıklı ve SİNYAL'in S'sinin üstteki kıvrım boşluğuna sinyal lambası olacak şekilde güzel bi logo yapılabilir. Ancak bu aralar yapabilmem imkansız, bende sadece fikir var şimdilik
Eski 20-02-08, 22:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
sinyal
Rookie Member

sinyal Avatar

teşekkürler saol bende de fikir var fakat nasıl yapıcam onu bilmiyorum neyse ilgine teşekkür ederim adım gizem bu arada..
Eski 21-02-08, 11:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
sinyal
Rookie Member

sinyal Avatar

ve broşür hazırlayacağım farklı şeyler yapmak istiyorum normal çizim yapabiliyorum fakat bunlar için özel programlar mı var tam bilmiyorum nasıl yapabilirim yardımı olurmusunuz acaba
Eski 21-02-08, 12:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
willywonka
Rookie Member

willywonka Avatar

Katılım tarihi: 19.02.08

Kusura bakma ama madem hiçbir bilgin yok neden sen hazırlıyorsun tüm bunları? Sürücü kursu bir arkadaşın falan galiba. Neden profesyonel bir destek almıyorlar?
willywonka çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-02-08, 14:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
sinyal
Rookie Member

sinyal Avatar

arkadaşım falan değil ben orada çalışıyorum sadece merak ettiğim için yapıcam yani öğrenmek istiyorum açık oldumu şimdi yeterince.
Eski 21-02-08, 22:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
m4gnetic
Moderator
Bilgisayarım

m4gnetic Avatar

Öncelikle Photoshop'u bilgisayarına kurman gerekli. Daha sonra forumlarımızda ve internetteki diğer sitelerde var olan photoshop derslerinden faydalanarak birşeyler öğrenebilirsin.
Sen başla işin bir kısmından öncelikle, takıldığın yerlerde yine biz yardımcı oluruz.
m4gnetic çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-02-08, 14:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
derya27
New Member

Katılım tarihi: 22.02.08
Nereden: konya

hazır logoları hangi siteden bulabilirim
derya27 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-02-08, 20:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Resimler: 22

@sinyal açık kaynak kodlu gimpi kullanabilirsin windows versiyonu varmı bilmiyorum ama photoshopa göre daha kolaydır ve yeni başlayanların kullanması daha rahat olur pardus kullanıyorum windows versiyonu var mı tam bilmiyorum ama türkçesini indirirsen daha kolay olabilir

bur4k çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-08, 00:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
willywonka
Rookie Member

willywonka Avatar

Alıntı:
m4gnetic tarafından iletildi. Mesajı göster
Öncelikle Photoshop'u bilgisayarına kurman gerekli. Daha sonra forumlarımızda ve internetteki diğer sitelerde var olan photoshop derslerinden faydalanarak birşeyler öğrenebilirsin.
Sen başla işin bir kısmından öncelikle, takıldığın yerlerde yine biz yardımcı oluruz.
ondan sonra layer ne demek brush ne demek öğren. rgb ne demek cmyk ne demek öğren.... Sonra logo tasarla... pixel ne demek öğren... Logo 2 seneye hazır.. Adamın araba tamircisine gidip "abi sen anlat ben arabayı evde yapim" demesi gibi bişey bu....
ha diyince logo tasarlayıp broşür yapmak bu kadar kolaymı ya?? ben senelerdir boşuna dirsek çürütmüşüm ajanslarda...
Kolay gelsin size.
Eski 23-02-08, 02:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
yLn
Power Member
Bilgisayarım

yLn Avatar

Katılım tarihi: 09.10.04
Nereden: ø Istanbul ø

Alıntı:
willywonka tarafından iletildi. Mesajı göster
ondan sonra layer ne demek brush ne demek öğren. rgb ne demek cmyk ne demek öğren.... Sonra logo tasarla... pixel ne demek öğren... Logo 2 seneye hazır.. Adamın araba tamircisine gidip "abi sen anlat ben arabayı evde yapim" demesi gibi bişey bu....
ha diyince logo tasarlayıp broşür yapmak bu kadar kolaymı ya?? ben senelerdir boşuna dirsek çürütmüşüm ajanslarda...
Kolay gelsin size.
willywonka;

biz burda birbirimize yardım etmek için varız. istersen dirseğini kırmış ol bu kimse için birşey ifade etmez. biri yardım istiyorsa; biri illaki edecektir. burda seni rahatsız eden veya kapris yapılacak şey nedir pek anlayamadım açıkçası.
Eski 23-02-08, 02:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
willywonka
Rookie Member

willywonka Avatar

Alıntı:
yLn tarafından iletildi. Mesajı göster
willywonka;

biz burda birbirimize yardım etmek için varız. istersen dirseğini kırmış ol bu kimse için birşey ifade etmez. biri yardım istiyorsa; biri illaki edecektir. burda seni rahatsız eden veya kapris yapılacak şey nedir pek anlayamadım açıkçası.
birşey öğrenmek başka ben bröşür ve logo yapıcam hangi program la yapılıyor bunlar demek başka. sen kendin söylüyorsun birşeyler öğrenmek için burdayız diye. o zaman ilk önce grafik nedir, hangi program lazımdır, bu program nasıl kurulur onlar öğrenilir. daha sonra bu programlar adam akıllı öğrenilir. daha sonra grafik tasarım hakkında bilgi toplanır. ve logo ve broşür yapma işi en son iştir. haaa işyeri sahibi ben 1 sene beklerim logo için derse o ayrı tabii... Kapris falan yaptığım yok. Bu işin sistemi böyledir ve senelerdir böyle yürür.
Eski 23-02-08, 11:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
sinyal
Rookie Member

sinyal Avatar

Alıntı:
birşey öğrenmek başka ben bröşür ve logo yapıcam hangi program la yapılıyor bunlar demek başka. sen kendin söylüyorsun birşeyler öğrenmek için burdayız diye. o zaman ilk önce grafik nedir, hangi program lazımdır, bu program nasıl kurulur onlar öğrenilir. daha sonra bu programlar adam akıllı öğrenilir. daha sonra grafik tasarım hakkında bilgi toplanır. ve logo ve broşür yapma işi en son iştir. haaa işyeri sahibi ben 1 sene beklerim logo için derse o ayrı tabii... Kapris falan yaptığım yok. Bu işin sistemi böyledir ve senelerdir böyle yürür.

iyide sen neden bukadar kastın onu anlamadım sana bişey soran oldumu şimdi neen ilgileniyosun biz burda yazıyoruz sen yardım etmiceksen etme senden acıklama yapmanı isteyen yok ki arkadaşım::))
Eski 23-02-08, 11:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
sinyal
Rookie Member

sinyal Avatar

Thumbs up Ynt: bu olayda bunun gibi bişey::)))

Mantik!...Bilim ve para!. .
Neden ilkokulu zor bitirmis bazi isadamlari,unlu profesorlerden fazla para kazanirlar?

Bakin nasil?

Birinci hüküm:Bilgi guctur
Ikinci hüküm:Zaman paradir
Simdi bu iki hükme itiraziniz var mı? YOK O zaman devam

Fizik bilminde kanıtlanmistır ki:
güc=is/zaman
birinci hükme gore:
Simdi Bilgi=Güctür
ikinci hükme göre:
Zaman=para
Bunlari denklemde yerine koyalim:
Bilgi=is/para olur
Buradan parayi cekersek...
Para=is/bilgi
Bu formulde bilgi sifira yaklasirsa para sonsuza dogru uzanır

Sonuc: ne kadar az bilirsen o kadar cok kazanirsin ya da Sabit bir para,bir maas alabilmek icin,bilgin ne kadar fazlaysa,o kadar fazla is yapman gerekir.
Eski 23-02-08, 12:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

karaca Avatar

Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Resimler: 7
Ynt: bu olayda bunun gibi bişey::)))

Alıntı:
sinyal tarafından iletildi. Mesajı göster
Mantik!...Bilim ve para!. .
Neden ilkokulu zor bitirmis bazi isadamlari,unlu profesorlerden fazla para kazanirlar?

Bakin nasil?

Birinci hüküm:Bilgi guctur
Ikinci hüküm:Zaman paradir
Simdi bu iki hükme itiraziniz var mı? YOK O zaman devam

Fizik bilminde kanıtlanmistır ki:
güc=is/zaman
birinci hükme gore:
Simdi Bilgi=Güctür
ikinci hükme göre:
Zaman=para
Bunlari denklemde yerine koyalim:
Bilgi=is/para olur
Buradan parayi cekersek...
Para=is/bilgi
Bu formulde bilgi sifira yaklasirsa para sonsuza dogru uzanır

Sonuc: ne kadar az bilirsen o kadar cok kazanirsin ya da Sabit bir para,bir maas alabilmek icin,bilgin ne kadar fazlaysa,o kadar fazla is yapman gerekir.
logo isteği ile ne alakası var?

bu kadar çok şeyi yazarak en önemlişeyi zamanı boşa harcamışsın ayrıca

İnternete Attığım İmza
karaca çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-08, 13:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
Z@gor
Power Member
Bilgisayarım

Z@gor Avatar

Katılım tarihi: 23.09.04
Nereden: TurkLAND
Resimler: 1

m4gnetic işin yolunu göstererek en güzel cevabı vermiş..
Eğer photoshop bilgin yok denecek kadar az seviyede ise ben alternatif çözüm açısından sana Logo Design Studio programındanda yararlabileceğini öneririm.
Programın kendi içerisinde barındırdığı yüzlerce örnek logolar üzerinde çalışabilir ve kendinize göre yeni logolar oluşturabilirsiniz. Eğer ben kendim sıfırdan yaparım logomu derseniz yeni sayfa açıp programın sağladığı birçok kolaylık sayesinde logolarınızı oluşturabilirsiniz.
Eski 23-02-08, 13:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #18 (permalink)
sinyal
Rookie Member

sinyal Avatar

Thumbs up Ynt: logo

Alıntı:
Z@gor tarafından iletildi. Mesajı göster
m4gnetic işin yolunu göstererek en güzel cevabı vermiş..
Eğer photoshop bilgin yok denecek kadar az seviyede ise ben alternatif çözüm açısından sana Logo Design Studio programındanda yararlabileceğini öneririm.
Programın kendi içerisinde barındırdığı yüzlerce örnek logolar üzerinde çalışabilir ve kendinize göre yeni logolar oluşturabilirsiniz. Eğer ben kendim sıfırdan yaparım logomu derseniz yeni sayfa açıp programın sağladığı birçok kolaylık sayesinde logolarınızı oluşturabilirsiniz.
teşekkürler Z@gor
Eski 23-02-08, 14:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #19 (permalink)
m4gnetic
Moderator
Bilgisayarım

m4gnetic Avatar

Alıntı:
Kolay gelsin size.
sinyal nickli üyemiz, ilk mesajında ne demişti? "Logo nasıl yapılır, sürücü kursu için logo yapılacak ama nasıl yapıldığını bilmiyorum" demiş kısaca.

Şimdi sen efendi gibi güzellikle, "şu şu şu şekilde olur ancak konu hakkında hiçbirşey bilmiyorsan şu şu şu programları kullanabilir yada profesyonel bir yardım alabilirsin" deseydin ne güzel olurdu.

Ne kadar güzel bak sen ajanslarda dirsek çürütmüşsün helal olsun sana ama madem dirsek çürütecek kadar bilgin var, o bilgilerini paylaşman buradaki her insanın yararına olacaktır. Ne bileyim işte git tutorial hazırla, püf noktalaraından bahset vb. ama yok ben bildiklerini paylaşan bir şahisyet değilim diyorsan bu konuyada bu şekilde bir mesaj yazmana gerek yoktu.

Saygılar...
m4gnetic çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-08, 15:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #20 (permalink)
willywonka
Rookie Member

willywonka Avatar

Sayın sinyal hanfendinin mantığına göre herhalde dünyanın en zengin adamı olan Bill Gates aynı zamanda dünyanın en aptal adamı olmalı.. Galiba şu anda yaptığı şey olan surf olayının kimin sayesinde doğduğunun farkında diil...) Süper mantık bravo size....
Ok arkadaşlar. Ben alışverişe çıkıyorum. Pilot olmak istiyorum da şöyle en güzelinden bi uçak alıcam kendime... Heralde içinde kullanma kılavuzu vardır.. zamanla öğrenirim.....
Görüşmek üzere...

En son willywonka tarafından düzenlendi: 23-02-08 saat 15:44.
Eski 23-02-08, 16:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #21 (permalink)
sinyal
Rookie Member

sinyal Avatar

Alıntı:
Sayın sinyal hanfendinin mantığına göre herhalde dünyanın en zengin adamı olan Bill Gates aynı zamanda dünyanın en aptal adamı olmalı.. Galiba şu anda yaptığı şey olan surf olayının kimin sayesinde doğduğunun farkında diil...) Süper mantık bravo size....
Ok arkadaşlar. Ben alışverişe çıkıyorum. Pilot olmak istiyorum da şöyle en güzelinden bi uçak alıcam kendime... Heralde içinde kullanma kılavuzu vardır.. zamanla öğrenirim.....
Görüşmek üzere...
Ben kimseye aptal demedim sadece herice formdan bi alıntı yaparak yazdım ve yolladım burası bir paylaşım sitesi ama yokk ben paylasmam diyosan yazma arkadaşım...