Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Mac'imde PS CS3'de tasarladığım tasarım... başlıklı konu tartışılıyor; Sizce bu ikisinden hangisi daha güzel?
Tüm tasarım kendime aittir.
Ve değiştirmemi istediğiniz herhangi bir yanı varmı?
---Yorumlarınızı Bekliyorum---
---NOT: ...
Sizce bu ikisinden hangisi daha güzel?
Tüm tasarım kendime aittir.
Ve değiştirmemi istediğiniz herhangi bir yanı varmı?
---Yorumlarınızı Bekliyorum--- ---NOT: RESİMLER BU KADAR KÜÇÜK DEĞİL 1440-900 ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDE. SCREENSHOT YAPTIM BUNLAR ORJİNALLERİ DEĞİL!---
En son Bishop tarafından düzenlendi: 09-14-2009 saat 13:22Sebep: Küçük font kullanmaya dikkat edelim.
tam olarak ndir bu öylesine bi çalışmamı ? yinede güzel olmuş
Yok ben bunu imac'teki hd4850 flash sunumunun 2. bölümü için kullanacağım.
Ben tasarladım 3d design'ları yapan bir şirket var ---Ad öylemiyorum Reklam olmasın---
ben o şirkete yollayacağım ateş gölgelendirmesini ve ejderha'dan ateşin çıkmasını onlar yapacaklar.
İki resimde gayet güzel çalışma olmuş.Ancak göze batan bir sorun var.Ejderhayı biraz daha duvardan çıkıyormuş ve ekrana bakıyormuş , havasını yansıtaydın daha güzel olabilirdi diye düşünmekteyim.
Amaaa Hayal gücü Boyutuna bakarsak pek ejderhamsı değilde kobramsı olmuş
Sende Ağzı Alev çıkarabilecek kadar büyük mü ?
Tabiki kullanacağın yere görede değişebilir.
TEknik olaraksa tek söyleyebileceğim gölgelerle yada perspektifle ejderhanı biraz daha canlandırabilirsin kullandığın renklerde yardımcı olabilir alev kırmızısı hiç fena olmaz
Amaaa Hayal gücü Boyutuna bakarsak pek ejderhamsı değilde kobramsı olmuş
Sende Ağzı Alev çıkarabilecek kadar büyük mü ?
Tabiki kullanacağın yere görede değişebilir.
TEknik olaraksa tek söyleyebileceğim gölgelerle yada perspektifle ejderhanı biraz daha canlandırabilirsin kullandığın renklerde yardımcı olabilir alev kırmızısı hiç fena olmaz
Aslında basit bir tasarım,
Ben bunu bir oyun grafiği yada bir arkaplan olsun diye yapmadım.
Bu bir logo.
Ve hiç bir logoda bir nesne diğerinin üstünde durmaz yada ortam diye birşey olmaz ayrıca renkler de birbirine benzemelidir.
Ama bu bir anket, afiş vb. birşey ise tamamen tasarım montajı denilen teknik uygulanır.
Bu teknikte önce kalem çizimi tasarım yapılır.
Sonra montaj alanları özel bir program ile tasarlanır.
Sonra ise renklendirme yapılır.
En son aşama ise montajdır.
(Not: Ben Tasarımcıyım)