hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Online Çizim Modülü ; Çiz-İzlet

Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım bölümü içerisindeki Grafik Tasarım forumu altında Online Çizim Modülü ; Çiz-İzlet başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Photoshop Magazin Dergisi web portalı, gelişmiş araçlar ile online çizimler yapıp, çiziminizi kaydettikten sonra ziyaretçilere adım adım izletebileceğiniz "çiz-izlet" platformunu ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Audio/Video/Grafik Tasarım > Grafik Tasarım

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 07-04-08, 12:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
Piem
Rookie Member

Katılım tarihi: 12.11.07
Online Çizim Modülü ; Çiz-İzlet

Photoshop Magazin Dergisi web portalı, gelişmiş araçlar ile online çizimler yapıp, çiziminizi kaydettikten sonra ziyaretçilere adım adım

izletebileceğiniz "çiz-izlet" platformunu hayata geçirdi. Türkiye'de ilk kez hizmete sunulan bu uygulama Wacom, Wit, Lotus, Ligarba ve TRT

ekranlarında yayınlanan bilişim rüzgarı programının sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Dünyadaki benzer uygulamalardan çok daha fonksiyonel ve ekstra özellikleri bulunan uygulamanın en dikkat çeken özelliklerinden biri çiziminizi

kaydederek dilediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilmeniz. Hiçbir eklenti yüklenmeye gerek kalmadan tüm internet browserlarında

çalışabilen uygulama hem PC hem de Mac ortamı ayırt etmeksizin çalışabiliyor.

Ayrıca kaydettiğiniz çizimleri embed özelliği sayesinde youtube videoları gibi başka platformlarda arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Çiz-İzlet uygulamasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

photoshop magazin | Photoshop Kullanıcısının Aylık Dergisi
Piem çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-04-08, 13:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member
Bilgisayarım

Lazaronnie Avatar

Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9
Ynt: Online Çizim Modülü ; Çiz-İzlet

E süpermiş, sanırım artık masaüstüde internete taşınıyor, hatta öyleki, belli bir merkezde devasa bir server kurulacak, milyarlarca insanın işlerini görebilecek dev bir server, ona görede bir çok kullanıcılı işletim sistem, herkes üye olur sisteme, tıpkı xp'deki gibi işletim sistemine bu üyeler tanıtılır, şifresini giren kendi masaüstüsüne geçer, kendi ayarları kendi dosyaları vs.vs, eh sonuçta yazılımlarında tıpkı bu yukarıdaki gibi webdeb çalışacak hale optimize edildiğine göre mükemmel şeyler ortaya çıkacak gibi görünüyor, sanırım ozaman bir tek monitör ve basit bir işlemci ve klavya maouse birde net bağlantısı yeterli olacak, güzel şeyler oluyo valla

F@H User : Lazaronnie | Score : 1344 | WU : 15
Çarşı, alayına karşı.

Lazaronnie çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-04-08, 17:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

Blick Avatar

Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10

çiz-izlet güzel bişiye benziyo

Alıntı:
Lazaronnie tarafından iletildi. Mesajı göster
E süpermiş, sanırım artık masaüstüde internete taşınıyor, hatta öyleki, belli bir merkezde devasa bir server kurulacak, milyarlarca insanın işlerini görebilecek dev bir server, ona görede bir çok kullanıcılı işletim sistem, herkes üye olur sisteme, tıpkı xp'deki gibi işletim sistemine bu üyeler tanıtılır, şifresini giren kendi masaüstüsüne geçer, kendi ayarları kendi dosyaları vs.vs, eh sonuçta yazılımlarında tıpkı bu yukarıdaki gibi webdeb çalışacak hale optimize edildiğine göre mükemmel şeyler ortaya çıkacak gibi görünüyor, sanırım ozaman bir tek monitör ve basit bir işlemci ve klavya maouse birde net bağlantısı yeterli olacak, güzel şeyler oluyo valla
zaten internette illegaliteyi engellemek korsanı kaldırmak ve de gizliliği ve özgürlüğü kaldırmak için güzel bir yönteme benziyor
Blick şu an çevrim içi   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-04-08, 17:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member
Bilgisayarım

Lazaronnie Avatar

Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9

Alıntı:
Blick tarafından iletildi. Mesajı göster
çiz-izlet güzel bişiye benziyo

zaten internette illegaliteyi engellemek korsanı kaldırmak ve de gizliliği ve özgürlüğü kaldırmak için güzel bir yönteme benziyor
Özgürlüğü engellememesi için her ülke kendi devasa serverini kurmalı, yoksa tek bir otoriteye güvenilemez haklısın, ülkemiz böyle bir şeyi yaparsa her türlü illegaliteyi engelleriz, engelleyemediğimizinde kaynağını bilir adamı engelleriz gül gibi geçinir gideriz, yok devlet olur olmadık işlerde özel verileri karıştırıp siyasiler güç sahibi iktidarlar kendi amaçları için peşkeş çekeceği bir şey haline getirirse ki getirler bunun içinde çok sert yasalar çıkartmak lazım, örneğin anayasaya değiştirilmesini imkansız bir madde gibi eklemek lazım, o zaman siyasilerin dokunulmazlığıda fayda etmeyecektir, cumhuriyet savcılarımız bu peşkeş çekiciler için gerekeni yapabilecektir ozaman Mantığını kullanan ülkeler bu yeniliğin çok fazla meyvesini yiyecektir, ama bizim gibi bir çok önemli fırsatlar kaçıran ülkelerde bu işe ölçüp biçmeden dalarsa dediğin gibi özel veriler söz konusu, ozaman çok can yanacağıda açık, dediğim gibi akılcı yöntemlerle bahsettiğin sorunlar aşılabilir...
Lazaronnie çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-04-08, 22:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
Simplicity
V.I.Member
Bilgisayarım

Simplicity Avatar

Katılım tarihi: 26.03.05
Nereden: geldiği belli deil...
Resimler: 2

bahsettiğiniz sistem şu an linux için düşünülüyor
Simplicity çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları