photoshop ile barcode yapimi
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda photoshop ile barcode yapimi başlıklı konu tartışılıyor; merhaba arkadaslar. yazilim harikasi photshop ile barcode yapimini anlatmak istiyorum.
öncelikle arkaplani beyaz olan 250x200 px bir döküman açiyoruz. (File ...
-
Moderator
-
Gold Member
-
Senior Member
eywallahhhh ustamsın
-
Silver Member
-
V.I.Member
güzel olmuş eline sağlık 
bunu daha basit olarak 602 PC suite adında bir ofis programı da yapıyor. yazı programı worde benzer bir program (hatta aynısı
) gördüğüm iki farkı var bir pdf converter var diğeri de barcode yapıyor bir kaç barcode standardı da mevcut ama bugdan geçilmiyor
Close your eyes.. let me kiss you..
-
Senior Member
güzel walla beğendim bir de kendime yaptım bundan
-
Cool Member
Güzel olmuş eline sağlık devamı bekliyoruz...
-
Valla m4 güzel olmasının yanında bi önemli özelliğide çok kolay ve paratik olması mesela bende barkod yapmak istesem bu yöntem aklıma gelmezdi pattern ile filan zor yoldan yapardım bu yüzden partikliği açısından 10 puan diyorum helal olsun çok akıllıca
-
Banned user
Jr.Erkan tarafından iletildi.
Valla m4 güzel olmasının yanında bi önemli özelliğide çok kolay ve paratik olması mesela bende barkod yapmak istesem bu yöntem aklıma gelmezdi pattern ile filan zor yoldan yapardım bu yüzden partikliği açısından 10 puan diyorum helal olsun çok akıllıca

aynen abi tam da öle diyecektim, vay be
-
V.I.Member
ilk önce clouds ile bi filtre geçerim diyecem ama sonra ne yapıyordum ????
ondan sonra motion blur u -90 derece ve distance 999 ile geçerim, level ile biraz oynadım mı olurdu ama şimdi yapamadım. arada bi kaç şey unuttum galiba
neyse şimdilik aklıma gelmiyor 
edit : clouds dan sonra add noise il 400 lü bi değerde gaussian filtresi geçip motion blur işine girişiyordum
...
w810 için 3G edition Main ve FS çıktı !!!
Moderator
yeni gelen üyeler için hatırlatmak istedim . . .
-
Cool Member
ben o zamanlar uğraştım yapamadıydım
gugıl sağolsun işimi gördüydü
-
Power Member
m4gnetic tarafından iletildi.
yeni gelen üyeler için hatırlatmak istedim . . .
eline sağlık M4
HwM İmza kuralları
Athlon XP 2500+ | Epox 8rda+ rev2.2 | 2 x 512mb Kingston ddr400 | Powercolor 128 MB Radeon 9800SE 256bit | Asus 52x32x52x | Samsung 80gb 7200 8mb cache | Asus TA231 | Samsung 763mb
@pegasus seni unutmayacağız