m4gtenic arkadaşımız yakından ilgilenir herhangi bir sorununuz olduğu zaman. özelden temasa geçmenizde fayda var. işin ustası o![]()
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshop Dersleri - Fotografa Gölge Ekleme başlıklı konu tartışılıyor; m4gtenic arkadaşımız yakından ilgilenir herhangi bir sorununuz olduğu zaman. özelden temasa geçmenizde fayda var. işin ustası o...
m4gtenic arkadaşımız yakından ilgilenir herhangi bir sorununuz olduğu zaman. özelden temasa geçmenizde fayda var. işin ustası o![]()
Mrb
Bunları öğrenmem ne kadar zamanı mı aldı sorusuna cevap veremem çünkü en az 5 yıldır photoshop'la uğraşıyorum. Her yeni gün yeni birşeyler öğreniyoruz. Aklımda tutma meselesine gelince oda zamanla ouyor işteaklına takılanlar yada sormak istediklerin olursa yardımcı olabilirim...
@fatih abi ders güzel tabii ama kesimde süper olmuş demeden edemiycem kağıt bebek gibi![]()
ooolm en başta yazmışım zaten uğraşmadım die![]()
Emegine sağlık teşekkürler arkadaşım![]()
arkadaşlarf otoshop proğramı lazım bana yardım edin beee
kimse yokmu ? herkez nerede mesai mi bitti?![]()
çok güzel bi paylaşım teşekkürler...
ya arkadaslar ben resimleri göremiyorum sorun ne acaba
herşey evet çok güzel her adımı eksiksiz yaptım ama gerçekten katmanı aşağı çekmek ifadesininbi karşılığını bulamadım yani anlıcağın ben işk resmi gölgenin önüne alamadım![]()
teşşekürler
aslında dediğin olay aklıma gelmişti ama gecenin o saatinde kapasite dolmuştu
![]()