Photoshop Dersleri - Metal görünümlü yazi
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshop Dersleri - Metal görünümlü yazi başlıklı konu tartışılıyor; metal efekti verilmis bir yazi yazalim:
boyutu önemli olmayan bir döküman açiyoruz (File -> New) ben 760x120 px yaptim. arkaplani ...
-
Moderator
-
Cool Member
teşekkür ederim derslerin devamını bekliyorum
-
V.I.Member
hocam bunları e tuning yaparken falan uygulayamıyorus değil mi hani krom jant yapmak için falan
Tehlikenin farkında mısınız?
-
Moderator
hayal gücüne bağlı ama biraz kasar! yani bir daire çizersin ve sonra içinden parçaları silerek metal görünümü verirsin. şahsen denemedim ama denemek lazım
-
Co.Moderator
m4gnetic tarafından iletildi.
hayal gücüne bağlı ama biraz kasar! yani bir daire çizersin ve sonra içinden parçaları silerek metal görünümü verirsin. şahsen denemedim ama denemek lazım

buranın moderatoru olsan cok ıyı olur senın bılgılerınle canlanır burası
-
Moderator
inşallah kardeşim 
yönetim yönetim duy sesimiziiiii
geyik yapmayalım yaw tamam sustum
-
Banned user
-
Moderator
arkadaşlar bu bölümün mod'u war zaten
b&w
gerisini bilemem ben
-
Power Member
''MODERATOR'' vay bea ismi bile güzel
dah çoooOOK ekmek yemek lağzım MOD olmak için ve Pshop ta en büyük aday
M4 gibi gözüküyooOO!!
-
New Member
m4gnetic kardeşim. Bu metal yazı konusunda bendeki Blending Options pencereleri farklı. Ben Photoshop 7.0 kullanıyorum acaba nedeni bu mu? Sen hangi versiyonunu baz alarak anlattın. Buzlu yazı olayında zorlanmadım ama burda daha ilk başta tıkandım kaldım.
Aşk kılavuz istemez, tek başına yol alır!!!
-
Moderator
photoshop cs 2 (v9) ile yapiyorum ben ama blending option'da herhangi bi farklilik olmamasi gerekli. sen nerde takildiysan bi print screen yapsana
-
V.I.Member
Bu şekilde anlatmanız çok güzel devamını bekliyoruz.
-
m4gnetic seninle ayni versiyonu kullaniyorum ama yaziyi yazinca sag tikladigim zaman blending options cikmiyor.Nereden sececegim ben blending options secenegini???
-
Moderator
yeni gelenler ve daha önce farketmeyen arkadaşlar için
-
Ynt: Photoshop Dersleri - Metal görünümlü yazi