Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshop Dersleri - Metal görünümlü yazi başlıklı konu tartışılıyor; metal efekti verilmis bir yazi yazalim:
boyutu önemli olmayan bir döküman açiyoruz (File -> New) ben 760x120 px yaptim. arkaplani ...
boyutu önemli olmayan bir döküman açiyoruz (File -> New) ben 760x120 px yaptim. arkaplani beyaza boyuyoruz ve siyah renkle yazimizi yaziyoruz. yazi boyutu ne kadar büyük olursa sonuç o kadar iyi olacaktir.
daha sonra yine Blending Options'tan Bevel & Emboss'a tikliyoruz (Sadece buna tikliyoruz) ve asagidaki ayarlari yapiyoruz:
ve yazimiz bu sekli almis olmasi lazim:
ve böylece metal görünümlü düz yazimizi yapmis oluyoruz (dogan görünümlü sahin der gibi oldu )
hayal gücüne bağlı ama biraz kasar! yani bir daire çizersin ve sonra içinden parçaları silerek metal görünümü verirsin. şahsen denemedim ama denemek lazım
hayal gücüne bağlı ama biraz kasar! yani bir daire çizersin ve sonra içinden parçaları silerek metal görünümü verirsin. şahsen denemedim ama denemek lazım
buranın moderatoru olsan cok ıyı olur senın bılgılerınle canlanır burası
m4gnetic kardeşim. Bu metal yazı konusunda bendeki Blending Options pencereleri farklı. Ben Photoshop 7.0 kullanıyorum acaba nedeni bu mu? Sen hangi versiyonunu baz alarak anlattın. Buzlu yazı olayında zorlanmadım ama burda daha ilk başta tıkandım kaldım.
m4gnetic seninle ayni versiyonu kullaniyorum ama yaziyi yazinca sag tikladigim zaman blending options cikmiyor.Nereden sececegim ben blending options secenegini???