Photoshop Dersleri: Transparan 3D Obje Yapımı
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshop Dersleri: Transparan 3D Obje Yapımı başlıklı konu tartışılıyor; Photoshop'ta 3D Obje Yapımı
Öncelikle 500x500px boyutunda, backgroundu siyah olan bir çalışma açıyoruz. Bunun için File / New (Ctrl+N) . ...
-
hARDWAREMANIAC
Photoshop Dersleri: Transparan 3D Obje Yapımı
En son ALIENWARE tarafından düzenlendi: 11-04-2006 saat 10:25
-
hARDWAREMANIAC
-
V.I.Member
Süper olmuş ellerine sağlık stick'i hakediyor modlara duyurulur
-
Moderator
gerçekten güzel bi uygulama bu
tşk alien
-
Valla çok hoş olmuş çok sevdim bu yöntemi bu yöntemi nerden öğrendiğini öğrenebilirmiyim
-
hARDWAREMANIAC
Ben teşekkür ederim arkadaşlar, beğendiğinize sevindim
Plexiglass a ışık vermiş gibi oldu
Bu adreste gördüm. Resimler ve anlatımın bi kısmı bana aittir.
-
Power Member
HwM İmza kuralları
Athlon XP 2500+ | Epox 8rda+ rev2.2 | 2 x 512mb Kingston ddr400 | Powercolor 128 MB Radeon 9800SE 256bit | Asus 52x32x52x | Samsung 80gb 7200 8mb cache | Asus TA231 | Samsung 763mb
@pegasus seni unutmayacağız
-
V.I.Member
En son Simplicity tarafından düzenlendi: 18-02-2006 saat 20:15
-
Moderator
Ellerine sağlık, devamını bekliyoruzz..
-
Member
devamı gelirse super olur
-
Member
yaw bu nasıl bi programdır anlamadım gitti senelerdir grafik programları kullanırım iş gereği freehand coreldraw her haltını bilirim yani bildigim programlarda harbi harbi yapabilinen her şeyi yaparım ama bu photoshop nasıl bişidir hala anlamadım gitti sihirbaz kutusu gibi bişi 10 senedir her versiyonunu nerdeyse kullandım su andada cs2 kullanıyorum cok da iyi biliyorum ama hergun bi ozelligi daha cıkıyo adamlar nasıl bi program yapmış helal olsun walla
gecenlerde çizgi roman yapmayı ögrendim birgun 3d max gibi animasyon yaptığını da duyarsam hiç şaşırmıcam
-
Cool Member
wallahi çok güzel, bayılıdm, teşekkürler alienware
-
Ctrl+E ye basarak Merge layer yapıyoruz. ben yapınca şekil üste çıkmıo ve arka plan rengi siyah oluo her taraf yardım eder misiniz birde şekli çizince renkli çizmio napmam lazım =(
-
-
hARDWAREMANIAC
Rica ederim arkadaşlar, beğendiğinize sevindim.
-

teşekkürler arkadaşım.
-
New Member
GüzeL yöntem teşekkürLer
Zoru BaşarabiLirim fakaT imkansız biraz zaman aLır...
-
Member
alienware
eline sağlık çok hoş olmuşta bunu harektli (giff)
bir şekilde yapamazmıyız
-
hARDWAREMANIAC
sagopa1443 tarafından iletildi.
eline sağlık çok hoş olmuşta bunu harektli (giff)

bir şekilde yapamazmıyız
Yaparsın. Ama her kare için hareketlerine ayrı ayrı yapmaz lazım. Sonra bunları ImageReady ile birleştirirsin...
Adobe Imageready ile hareketli userbar...
Bu konu sana yardımcı olur Imageready ile nasıl çalışabileceğinin mantığını öğrenebilirsin.
-
alienware mrb. gerçekten bu hoş ve kolay teknik için tşk.
-
Ynt: Photoshop Dersleri: Transparan 3D Obje Yapımı
Yaw Bise anlamadım
-
Rookie Member
Ynt: Photoshop Dersleri: Transparan 3D Obje Yapımı
Teşekkürler.