Ellerine ve paylaşımcılığına SAĞLIK....
Devamını bekliyorum...![]()
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshop Dersleri - Yanarlı Dönerli Alevli Yazı :) başlıklı konu tartışılıyor; Ellerine ve paylaşımcılığına SAĞLIK.... Devamını bekliyorum......
Ellerine ve paylaşımcılığına SAĞLIK....
Devamını bekliyorum...![]()
COMMİX
ABİ GÜZEL OLMUŞ
SEN ONLARA BAKMA
SICACIK![]()
![]()
arkadaşlar foruma nasıl resim eklitoruz ne bu url adresi???
![]()
![]()
ya bak [img] --- [/img] lerin arasına atıyorum: www.a.com/a.jpg yazcan.
eöö arkadaşlar bu arada durum şu ki imageshack'te my images kısmından screenshotları sildim![]()
lifedeno teşekkür ederim abicim ama ben yeni kaydoldum. nereye yazıcam bu www.a.com u biraz daha açıklasan rica etsem..![]()
![]()
yav mesela eklemek istediğin resmin linki www.bilmemne.com/resim.jpg ise sen o linki [img] ve [/img] kodları arasına yazacaksın, o olacak örnek olarak benim imzamdaki kommix graffitisi [img] http://img382.imageshack.us/img382/9...430x1102qc.png [/img] , sen bu kodlar arasındaki boşlukları kaldıracaksın.
COMMİX BEN RESMİ BİLGİSAYARIMDAN GÖNDERİCEM NERDEN BİLEYİM ONUN LİNKİNİ ZATEN YENİ KATILDIM ANLAMIYORUM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yav tabi sana imageshack'i de sölemedik. şimdi git bi şuradaki konuya bak, oradan resmini internete yükledikten sonra buraya dediğim şekilde koy (öf yav bi kere de siteyi gezin de sormadan yapın şunları)
haklısın ayrıca konular arasında ve forumun yardım bölümü (yanı SSS : Sıkça Sorulan Sorular) bölümünde bu tip basit bilgiler zaten mevcut...yav tabi sana imageshack'i de sölemedik. şimdi git bi şuradaki konuya bak, oradan resmini internete yükledikten sonra buraya dediğim şekilde koy (öf yav bi kere de siteyi gezin de sormadan yapın şunları)
...
w810 için 3G edition Main ve FS çıktı !!!
6 aylık konu hort olmuyo saybırcım, en az 1 yıl gerekiyo![]()
arkadaşlar kızmayın daha acemi yavaş yavaş öğrenir
-------"evanescence & cranberries"
resimler bende görükmedi bi el at kommix