Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshop İçin Yüzlerce Adet Dijital Arka Fonlar başlıklı konu tartışılıyor; berracapan tarafından iletildi. selam bende açamadım.yani yzmış olduğun yolu denedim ama sadece bir kere çıktı ve bi daha çıkmadı yardımcı ...
thanx
meraba arkadaslar bana acıl resım fonları lazım mumkunse lınk lerı veya elınızde varsa benım ımeylıme gonderırsenız sevınırım saygılarımla ımeylım sevdali_kadir23@hotmail.com
thank yo
thank yo
slm arkadaşlar ben yeni bir üyeyim arka fon lazım ama ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız cok sevinirim maviintel@hotmail.com de ulaştıra bilirsiniz şimdiden ilginiz için çok teşekkürler
form nerden alıcam
paylaşım için teşekkürler
Çok Teşekkürler
slm arkadaşlar aranıza beni aldığınız için saolun bende varım artık
onnumara37@hotmail.com adresine vaktiniz olduğunda çoçuk manzara ve doğa arka fonlarını yolarsanız teşekkürü bir borç bilirim çekemiyorum burdan zahmet olmazsa hayırlı sohbetler herkeze
nasıl paylaşım sitesiki bu kimse bişey göndermiyor hiç kimsenin elinde yokmu yanı okadar email bırakılmış biz bu işin ticaretini yapmıyacağız kızımızın oğlumuzun resimlerinle oynayacağız elinde olan göndersin de bizde sebeplenelim zaten çekilmiyor siteden
ya nerde bu yuzlerce arka fon ben bulamadım![]()
ya gerçekten biri bana anlatsın o fonları nasıl görcem .??? hani üye olunca görecektim.![]()
ya benim pcde böle programlarr yokkkkyardımcı olablirmisinizz??