Çok sağol, eline sağlık.
Zamanında çok aramıştım, fotoğrafcıya sordum fon resmi varsa bana verir misiniz diye adam resim başına 2 ytl istedi.![]()
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshop İçin Yüzlerce Adet Dijital Arka Fonlar başlıklı konu tartışılıyor; Çok sağol, eline sağlık. Zamanında çok aramıştım, fotoğrafcıya sordum fon resmi varsa bana verir misiniz diye adam resim başına 2 ...
Çok sağol, eline sağlık.
Zamanında çok aramıştım, fotoğrafcıya sordum fon resmi varsa bana verir misiniz diye adam resim başına 2 ytl istedi.![]()
adam kayserilimi nereli sordun mu? kendini çok uyanık sanıyor heralde bu adam![]()
Hocam eline sağlık tam da aradığım bir olaydı. Ama bir ricam olacak şu rapid'den başka bir şey kullanamaz mıyız. Ben de yasaklı.....
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and IDEAS are BULLETPROOF
Fonlara çerçevelerle devam ediyorum
Download Part-1
Downlaod Part-2
Örnekler (Küçültülmüş Olarak)
![]()
sağolasın kardeş.daha çocuk fonlarındayım.part 2 de.ee malum rapid olayı![]()
valal yetişemioz senin hızına kardeş![]()
Dekorasyon fonlarıyla devam..
Download Part-1
Download Part-2
Download Part-3
Download Part-4
Download Part-5
Örnekler (Küçültülmiş Olarak)
![]()
Fantasy fonlarıyla devam edelim..
Download Part-1
Download Part-2
Örnekler
![]()
daha mı..vay bee ..eyvallahh![]()
kardeş büyüksün.
amd64 3000+ 754 --- asus K8N --- asus 128MB 9550GE --- 512MB kingston ram --- 160GB seagete sata - 16X DVD writer --52X LG writer --- 16X LG DVD --- creative live 5.1 --- creative 4+1 speaker --- diamond 56k supraexpress harici modem --- fly98 tv kartı --- asus TA230 siyah kasa
Doğa fonlarıyla devam edelim..
Download Part-1
Download Part-2
Download Part-3
Download Part-4
Download Part-5
Download Part-6
Bazı Örnekler (Küçültülmüş Olarak)
![]()
slm gardas ben indirdim bi kactane ama hic birii acmadi tam dosya cıkarken hata veriyoo yardimciii olursan sevinirim mail adresim
bozok_yaylasi66@hotmail.com zagorr gardas![]()
yaa kardes bana yardimcii olun ya yuklemiyorr