Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshop İçin Yüzlerce Adet Dijital Arka Fonlar başlıklı konu tartışılıyor; deli_kurt20 tarafından iletildi.
yaa kardes bana yardimcii olun ya yuklemiyorr
Yardımcı olalım tabide ama sorun tam olarak nedir yüklemiyor demişsin ...
Yardımcı olalım tabide ama sorun tam olarak nedir yüklemiyor demişsin ne yüklemiyor yani dosyamı inmiyor? eğer dosya inmiyorsa rapid limitin dolmuştur ondan dolayıdır eğer adsl modem kullanıyorsan modeme bi reset at düzelir yok eğer ben indirdimde kullanamıyorum diyorsan bu olmaması gerekir ve dediğin gibi zipten çıkarıyorken hata veriyorsa bunun sebeğleri 1 dosya şifrelidir 2 zip arşivi bozuktur ama bunların olmasıda mümkün değil dosyaların hiçbirinde şifre yok bozulma durumu ise olduğunu sanmıyorum sen hangi partiyi indirdin onu yazda bide ben bakayım
zagor bıze buyuk bır ıyılık yaptın ama rapid olayı sac bas yoldurdu bana bır turlu logın ve password bulamadım ınternette olan logınler calısmıyor bana calısan bır tane gonderebılırmısın sana bol tesekkur
Ya Arkadasim ellerine saglik diyeceyimde dilim varmiyor her defasinda sinir oluyorum su rapidle alakalimi linkimi bozuk ya kardes iskenceden baska bi sey degil su yaptigin her defa zaman asamasimi acaba diye bakiyorum ama yine de olmuyor hemenpaylasa koyamazmisin
Arkadaşlar benim kimseye işkence çektirme gibi bir kastım yok ben paylaşıyorum indiren zaten bir şekilde indiriyor linkler sağlam kırık yok neden rapide attığımıda defalarca yazdım gene yazayım hemenpaylas genel olarak büyük dosya upload edildiğinde zaman aşımına uğruyor bu yüzden rapidi tercih ediyorum.
Kolay gelsin.
Aslında Rapidshare den dosya indirmek kolay annatayım
Verilen linke tıkladınız / karsınıza seçenek gelecek Premium FREE diye / Biz premium olmadıgımız için Free tıklıoruz / sonra dosya büyüklügüne göre beklioruss bir kaç saniye (siz heralde burda kafanız karşıo ve o sayfayı kapatıyorsunuz aslında beklemeniz lazım orda sayı zaten geri sayım yaıor dikkat ederseniz)
geri sayım bittikten sonra karsımıza Renkli harfler çıkıor ve yanındada küçük bir kutu biz renkli harfleri büyük harf uyumuna uyarak kutucuga yazıoruz ve enter dioruz olay bukadar sonra nere yüklemek istiorsanız orayı seçiorsunuz
bir dosya indirirken baska bir dosya indiremioruz rapidshare den / dosya aktarımı bittikten sonra ikinci dosyada indirim sorunu yaşıorsanız MODEMİ nizi kapatın ve bir kaç dk sonra yeniden açın indirme işinize devam edin
kardeş walla bu kadar ugraşmışsıın çok teşekkürler ellerine sağlık. Bir de senden küçük bir ricam olacaktı eğer elinde mevcutsa yada bulabileceğim başka bir yer biliyorsan, askerler için uygun fontlar varsa gönderebilirmisin? kardeşim askerdede bi süpriz yapayım diyorum. yardımcı olursan çok sevininrim. kolay gelsin
Amd 2000(12.5*166=2075)--Asus A7V8X-X 512 MBDDR-- 160 GB Seagate+ 60 GB Seagate-- Asus CDRW&CD --Asus v9180(64mb)-- Creative Sound Blaster 5.1 Logitech X-530 5+1 Ses sistemi
[FONT=Comic Sans MS]ATEŞE DAYANABİLECEĞİN KADAR GÜNAH İŞLE !!![/FONT]
kardeş ben indiremedim bana yardımcı olurmusun lütfennnn. İndiremedim rapideshare zaman aşımı yapmış. İndirilmiyor. Bunlara ihtiyacım var lütfen ... rice_mrc@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz lütfenn yardım edinnnn
ellerin dert görmesin ya ben nasıl böle şeyler arıyordum deli gibi çok saolasın ama maalesef rapidde bi sorun var yani bende günde bir tane dosya indirebiliyorum olsun hepsini indircem teşekkür ederim zagor
gül sunan bir elde daima bir miktar gül kokusu kalır