abi fonlar çok güzelde devamını bekleriz de bunları hemen paylaşla yapsan çok iyi olacak yinede saolasın
Bu sayfada Audio/Video/Grafik Tasarım kategorisindeki Grafik Tasarım forumunda Photoshop İçin Yüzlerce Adet Dijital Arka Fonlar başlıklı konu tartışılıyor; abi fonlar çok güzelde devamını bekleriz de bunları hemen paylaşla yapsan çok iyi olacak yinede saolasın...
abi fonlar çok güzelde devamını bekleriz de bunları hemen paylaşla yapsan çok iyi olacak yinede saolasın
Kardeş ellerine sağlık çok güzel bi paylaşım 6 ay öncesine kadar çok aradım keşke rapid olayına karıştırmasaydın çok zaman alıyo.Devamını bekliyorum net e pek zaman ayıramıyorum eyer yenilik yaparsan haber verirsen sonsuz minettar kalıcam.Teşekkürler... russell_curiosity@hotmail.com
Bu rapidshare adresinde download 1 tane yaptıktan sonra uzun bir süre beklenmeli ki dwonload yapılmalı bunun başka çözümü Yok mu?????? Cevap Bekliyoum![]()
Rapidshare de indirme çok zaman alıyor. bildiğin bir login , Password varsa yaz.Bana lazım.cevap bekliyorum.Yardım edin!!!!!!!!!![]()
ya ben bu rapid dekileri indiremiyorum bilgisayara niye acaba
bunları gönderdiğin için sağol acemi olduğum içim yüzdeki lekeleri kırışıklıkları gidermak için ne yapmalıyım yardımcı olursan sevinirim![]()
arkadaşım fotoları indiremiyorum tıkladığımda rapidshare çıkıyor şunları hemenpaylaşa atsan çok iyi olur
ellerine saglık zagor@ kardes fakat gelın damat pozları için katalog seklınde fonlar yok mu sende bı zahmet onlarıda koysan.... beklıyorm tskler
evet dostum resimlerin çok güzell ama rapid de iyi olmuyo iki saat rapid i beklemek zor oluyor![]()
zagor kardeş , eline sağlık hepsini indirdim, hepsi çok güzel ve çok işime yarayacak, teşekkürler![]()
zagros karde benım etkıleycı gelın damat pozlarına ıhtıyacım var yardımcı olabılırmısın bana
zagor abı bu rapıdden nasıl ındırıcez bunları yapamadım